ElfonseReyiz
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Beyler sunucuya saldiri oldu sunucu çöktü sonra açildi hiç bi yer kirilmiyo neyden olmus olabilir acil yardim sunucu Survival arkadaslar yardim
hiçbir çesit uyari gelmiyo 3 gündür sorun yoktu bi anda saldiri attilar kapandi açildi server block kirilmiyorBloğu kırmaya çalıştığında bir uyarı geliyormu?
serverin oyunculari kiramiyor opu olanlar kirabiliyor kardesimServerde opluğun alınmış olabilir gamemode a geçebiliyormusun?
tek tek kontrol ettim essentialsi edicem birazdan backup alip bakalim ondanmiymisServerin bir plugini sıkıntı çıkarmış olabilir tavsiyem sıkıntı çıkarıcağını düşündüğün pluginleri resetle
deniyecegim birazdan teşekkürlerEğer opu olanlar kırabiliyorsa Groupmanager hasar görmüş demektir. Eğer op dahil kıramıyorsa Essentials'ın tamamı hasar görmüş demektir.
Pluginlerinizi yedeklediyseniz değiştiriniz. Eğer yedek yoksa tekrardan bir Groupmanager bulmaya çalışınız.
olmadi kardesim yavEğer opu olanlar kırabiliyorsa Groupmanager hasar görmüş demektir. Eğer op dahil kıramıyorsa Essentials'ın tamamı hasar görmüş demektir.
Pluginlerinizi yedeklediyseniz değiştiriniz. Eğer yedek yoksa tekrardan bir Groupmanager bulmaya çalışınız.
olmadi kardesimEvet group manager veya essentials zarar görmüşdür büyük ihtimalle onları incele.
build: true
bunlardan degil bunlari bende biliyorum hepsini teker teker denedim olmadi@ElfonseReyiz, Groupmanager'de her yetki grubunun altında bir ayar var onlar şu şekilde mi?
Bu şekilde olmalı çünkü. Yoksa kıramazlar.Kod:build: true