Yardim acil içeri

ElfonseReyiz

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler sunucuya saldiri oldu sunucu çöktü sonra açildi hiç bi yer kirilmiyo neyden olmus olabilir acil yardim sunucu Survival arkadaslar yardim

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Eğer opu olanlar kırabiliyorsa Groupmanager hasar görmüş demektir. Eğer op dahil kıramıyorsa Essentials'ın tamamı hasar görmüş demektir.
Pluginlerinizi yedeklediyseniz değiştiriniz. Eğer yedek yoksa tekrardan bir Groupmanager bulmaya çalışınız.

ElfonseReyiz

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer opu olanlar kırabiliyorsa Groupmanager hasar görmüş demektir. Eğer op dahil kıramıyorsa Essentials'ın tamamı hasar görmüş demektir.
Pluginlerinizi yedeklediyseniz değiştiriniz. Eğer yedek yoksa tekrardan bir Groupmanager bulmaya çalışınız.
deniyecegim birazdan teşekkürler

TANKPRO

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet group manager veya essentials zarar görmüşdür büyük ihtimalle onları incele.

ElfonseReyiz

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
olmadi kardesim yav

Evet group manager veya essentials zarar görmüşdür büyük ihtimalle onları incele.
olmadi kardesim :(

bunlar pluginler beyler

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
@ElfonseReyiz, Groupmanager'de her yetki grubunun altında bir ayar var onlar şu şekilde mi?
Kod:
build: true
Bu şekilde olmalı çünkü. Yoksa kıramazlar.