[YARDIM ACİLLL]PvP Sunucum Var İçerii

ByVandetta

BENİM İÇİN FORUM BİTTİ
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Benim PvP Sunucum Var.Tek Eksik şu an Şu Adam Öldürünce Öldüren Kaç Kalple Öldürdügü Ölen Onu İstiyorum Skriptmi Pluginmi Acil Lütfen

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Öldüren, öldürdüğünde ölen kişinin yarım kalbi vardır her zaman. Ancak şunumu kastettin? ->> "Ölen oyuncunun kaç kalbi varken diğer kişi tarafından saldırıya uğradığı."

ByVandetta

BENİM İÇİN FORUM BİTTİ
En iyi cevaplar
0
Öldüren, öldürdüğünde ölen kişinin yarım kalbi vardır her zaman. Ancak şunumu kastettin? ->> "Ölen oyuncunun kaç kalbi varken diğer kişi tarafından saldırıya uğradığı."
aynen kardeşim gri renkte kalp &c rengiyle kalp çıkıyo yanında kaç kalp kaldıgı ölen kişi

SerhatGundogdu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kod:
On Death Of Player:
        If attacker is a player:
                If projectile is an arrow:
                        On Death Of Player:
        If attacker is a player:
                If projectile is an arrow:
                        message "&9&l>>> &8&l%attacker% &c&l%health of attacker% &c&l❤ &4&l➼ &7&l%victim%" to player
                        message "&9&l>>> &8&l%attacker% &c&l%health of attacker% &c&l❤ &4&l➼ &7&l%victim%" to attacker
                        Stop Trigger
                Else:
                        If tool of attacker is air:
                                message "&9&l>>> &8&l%attacker% &c&l%health of attacker% &c&l❤ &4&l☞ &7&l%victim%" to player
                                message "&9&l>>> &8&l%attacker% &c&l%health of attacker% &c&l❤ &4&l☞ &7&l%victim%" to attacker                               
                                Stop Trigger
                        Else:
                                message "&9&l>>> &8&l%attacker% &c&l%health of attacker% &c&l❤ &4&l➡ &7&l%victim%" to player
                                message "&9&l>>> &8&l%attacker% &c&l%health of attacker% &c&l❤ &4&l➡ &7&l%victim%" to attacker
                                Stop Trigger

Bu kodu diyorsun sanırım BU arada benim deil kod