ByVandetta
BENİM İÇİN FORUM BİTTİ
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar Benim PvP Sunucum Var.Tek Eksik şu an Şu Adam Öldürünce Öldüren Kaç Kalple Öldürdügü Ölen Onu İstiyorum Skriptmi Pluginmi Acil Lütfen
aynen kardeşim gri renkte kalp &c rengiyle kalp çıkıyo yanında kaç kalp kaldıgı ölen kişiÖldüren, öldürdüğünde ölen kişinin yarım kalbi vardır her zaman. Ancak şunumu kastettin? ->> "Ölen oyuncunun kaç kalbi varken diğer kişi tarafından saldırıya uğradığı."
evet kardeşim süpersin biliyomusun acil lazım?Hayır, sen beni kestiğinde senin kaç canın vardı. Onu istiyo sanırım.
On Death Of Player:
If attacker is a player:
If projectile is an arrow:
On Death Of Player:
If attacker is a player:
If projectile is an arrow:
message "&9&l>>> &8&l%attacker% &c&l%health of attacker% &c&l❤ &4&l➼ &7&l%victim%" to player
message "&9&l>>> &8&l%attacker% &c&l%health of attacker% &c&l❤ &4&l➼ &7&l%victim%" to attacker
Stop Trigger
Else:
If tool of attacker is air:
message "&9&l>>> &8&l%attacker% &c&l%health of attacker% &c&l❤ &4&l☞ &7&l%victim%" to player
message "&9&l>>> &8&l%attacker% &c&l%health of attacker% &c&l❤ &4&l☞ &7&l%victim%" to attacker
Stop Trigger
Else:
message "&9&l>>> &8&l%attacker% &c&l%health of attacker% &c&l❤ &4&l➡ &7&l%victim%" to player
message "&9&l>>> &8&l%attacker% &c&l%health of attacker% &c&l❤ &4&l➡ &7&l%victim%" to attacker
Stop Trigger