mesela örnek veriyorum (kafadan sallama)mantığını verdiğin için belki skriptini yapabilirim kolay bişiye bezniyor
o event stop mu ne tam söylermisin ?işte tamda söylediği yapıyordum sen söylemeden önce olmuyor denedim benim beceriksizliğim :/
hayır o değilcancel event
on rightclick on a light gray dye
player is flying
message "<red>[<yellow>UCURUCU<red>]<green>10 Saniye Ucma Hakki Kazandin"
wait 10 second
event is stop
wait 60 second
şu an söyle bir şey yaptım (artık bi sorun olduğunu anladım)cancel event
on rightclick on a light gray dye
player is flying
on rightclick on a light gray dye:
if {flycooldown.%player%} is smaller than 1:
execute console command "/fly %player%"
wait 10 second
execute console command "/fly %player%"
set {flycooldown.%player%} to 60
every second:
loop all players:
if {flycooldown.%loop-player%} is set:
if {flycooldown.%player%} is bigger than 1:
reduce 1 from {flycooldown.%player%}
else:
stop
on first login:
set {flycooldown.%player%} to 0
şey sorucam mesela başka bi pluginde herhangi bi pl olabilir onda mesela bi mob oluşturduk ve ismi <bilmem ne> onu skriptde kullanabiliyor muyuzessentials kullanyorsan şunu yap:
Kod:on rightclick on a light gray dye: if {flycooldown.%player%} is smaller than 1: execute console command "/fly %player%" wait 10 second execute console command "/fly %player%" set {flycooldown.%player%} to 60 every second: loop all players: if {flycooldown.%loop-player%} is set: if {flycooldown.%player%} is bigger than 1: reduce 1 from {flycooldown.%player%} else: stop on first login: set {flycooldown.%player%} to 0
1-2 dakikada yazmam gerekti işim var kusura bakmayın, hata olursa loguyla verirseniz düzeltirim.
Edit: Essentials gerektirir
Tabikide yaparsin ilerde yapicagim 50.000 satirlik MMORPG sunucusu için bende kullanicamşey sorucam mesela başka bi pluginde herhangi bi pl olabilir onda mesela bi mob oluşturduk ve ismi <bilmem ne> onu skriptde kullanabiliyor muyuz
örnek olarak nbt ile zombie oluşturduk ismi mesela hasan onu skript te şöyle bişi yapabilir miyiz?:
on death of hasan gibi yada hasanı öldürünce gibi gibi buna hakkımız var mı? yada işte
on death of a <canavarın türü>
if display name "Hasan nasaH" gibi? bunu yapabiliyor muyuz?
Hava atma, 50bin satırlık skript yazsan nolur, bi bug bulurlar gününde kapanır.Tabikide yaparsin ilerde yapicagim 50.000 satirlik MMORPG sunucusu için bende kullanicam![]()
if display name of entty veya entity's display name i kullanabilirsinşey sorucam mesela başka bi pluginde herhangi bi pl olabilir onda mesela bi mob oluşturduk ve ismi <bilmem ne> onu skriptde kullanabiliyor muyuz
örnek olarak nbt ile zombie oluşturduk ismi mesela hasan onu skript te şöyle bişi yapabilir miyiz?:
on death of hasan gibi yada hasanı öldürünce gibi gibi buna hakkımız var mı? yada işte
on death of a <canavarın türü>
if display name "Hasan nasaH" gibi? bunu yapabiliyor muyuz?