[Yardım] Adam Öldürünce ve Ölünce Ekrana Yazı Çıkması

UltraoyunTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Selamlar değerli forum üyeleri. Bugün aklımdan yazdığım bir skriptin çalışmadığını fark ettim. Benim isteğim ''TitleManager'' plugini sayesinde adam öldürünce ve ölünce ekrana yazı çıkmasını istiyorum ama skript hata veriyor. Kod;
Kod:
on death:
    execute console command "/tm msg %attacker% <nl> &e%victim% adlı kişiyi öldürdün." to attacker
    execute console command "/tm msg %victim% <nl> &e%attacker% adlı kişi seni öldürdü." to victim

Bu kod sayesinde ekrana şöyle bir yazının çıkmasını istiyorum.
Bu yazıyı oyun içi komut ile yaptım. Aslında çalışmıyor.

Sorunun çözümü ne olabilir? Şimdiden teşekkürler.

ysvs06

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Skript bilmiyorum ama sondaki to attacker, to victim kaldırmayı dene. Komutlar belirli bir oyuncuya değil sunucuya gönderilir.

Umut Savas

Ne demek yanlış? Ben mi?
En iyi cevaplar
0
Merhaba @UltraoyunTR,
İlk öncelikle TitleManager kullanmak yerine SkRayFall'ın özelliğini kullanabilirsin. Kullanımı basittir.
send title.png

(Gerçek çeviriler böyle değildir. Türkçe'ye uygun anlaşılabilir biçimde çevirilmiştir.)

Sana lazım olan;
PHP:
send victim title "blabla" with subtitle "blabla" for 3 seconds
send attacker title "blabla" with subtitle "blabla" for 3 seconds
Ekleme:
Eğer sadece oyuncular için geçerli olmasını istiyorsan 'Attacker' ve 'Victim'i kontrol ettirmen gerekiyor yoksa zombi oyuncuyu öldürürse de çalışır!

Son düzenleme:

UltraoyunTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

<nl> sayesinde yazı küçülüyor.

Merhaba @UltraoyunTR,
İlk öncelikle TitleManager kullanmak yerine SkRayFall'ın özelliğini kullanabilirsin. Kullanımı basittir.
Ekli dosyayı görüntüle 57687
(Gerçek çeviriler böyle değildir. Türkçe'ye uygun anlaşılabilir biçimde çevirilmiştir.)

Sana lazım olan;
PHP:
send victim title "blabla" with subtitle "blabla" for 3 seconds
send attacker title "blabla" with subtitle "blabla" for 3 seconds
Ekleme:
Eğer sadece oyuncular için geçerli olmasını istiyorsan 'Attacker' ve 'Victim'i kontrol ettirmen gerekiyor yoksa zombi oyuncuyu öldürürse de çalışır!

Tamam deneyeceğim.

Sorun çözüldü. Konu kilit! @Umut Savas Çok teşekkürler :)