[Yardım]Admin hesabıma giriyolar

iMamiReyiZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim en korktuğum şeylerde bir tanesi olmuş olabilir bir yetkili komut bloğu alıp içeresine her gelen op diye komut yazmış olabilir
orman saklamış olabilir onun bul kır sorun kalkacaktır.

Komut bloğu bu. bunu bulup basan kişi otomatik op oluyordur.
kardeşim öle bi durum söz konusu değill
essentials configinden zaten otomatik komut blogundaki komutlar vs.vs. gizlenebiliyor.

Nigganetwork

Play.NiggaNetwork.Net !
En iyi cevaplar
0
Iyide benim sunucuma nasıl girerler evet arkadaşım bir komut bloğu bulmuş ve kırmış ama devam etmekte reklamlar olsun sunucuyu stopladım :S

iMamiReyiZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Al bide geliştirilmiş halini tasarladım.

Şifreli Op Skript'i ( denenmedi )
Kod:
command /op [<text>]:
    permission: sifreli.op
    usage: /op <sifre>
    permission message: &8(&b+&8) &aBunun icin yetkin yok.
    trigger:
        if arg 1 is set:
            if arg 1 is "opsifresi":
                            execute console command "/op %arg 1%"
     Else:
        send "&8(&b+&8) &aYanlis Sifre Girdiniz."

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
@>>TheLegend<< 'in yazmış oldugu ŞifreliOp 'u kullansın

veya skript üzerinden bunu hallet
Kod:
on command "/op":
    send "&bBu Komutu Sadece Konsol'dan Kullanabilirsin."
    cancel event

on join:
    send "&9Sunucuda &cOP'luk &9Yasaklanmistir."
Onu TheLegend yazmadı
Ayrıca Forceop sanmıştım(gerçekliğinden şüphe etsemde) şifreli op konsoldan op yaparken şifre sormadığı için işe yaramaz

Nigganetwork

Play.NiggaNetwork.Net !
En iyi cevaplar
0
Adamın op yapması önemli değil benim hesabıma girip konsoldan nasıl yazı yazıyor :S:S

gkngrbz016

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
1. Email şifreni değiştir.
2. Nitrado şifreni deiştir.
3. Oyunda CommandBlocku kapat

GameKingTr59

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Force Op olabilir. Veya Putty ile ilgili bir açık olabilir.

Edit: Şunu sormak istiyorum. Şifren değişiyor mu? Oyunda ki şifren değişiyor ise aklıma bir şey geldi açıklıycam. Oyunda 1.8 desteği var ise. Yetkililerden birisi Yaratıcılık moduna geçip Wurst Hack ile ForceOP açmış olabilir. Kendini op yapar. Sonra da sunucuyu öldürür. Bu sadece bir ihtimal.

Nigganetwork

Play.NiggaNetwork.Net !
En iyi cevaplar
0
[17:50:25] [Server thread/INFO]: CommandBlock at -53,89,-219 issued server command: /kickall okan Lütfen MasterGaming.Nitrado.Net IP Adresinden Giris Yapiniz.
[17:50:25] [Server thread/INFO]: selmannn066 lost connection: okan Lütfen MasterGaming.Nitrado.Net IP Adresinden Giris Yapiniz.

Yazıyor?

Force Op olabilir. Veya Putty ile ilgili bir açık olabilir.

Edit: Şunu sormak istiyorum. Şifren değişiyor mu? Oyunda ki şifren değişiyor ise aklıma bir şey geldi açıklıycam. Oyunda 1.8 desteği var ise. Yetkililerden birisi Yaratıcılık moduna geçip Wurst Hack ile ForceOP açmış olabilir. Kendini op yapar. Sonra da sunucuyu öldürür. Bu sadece bir ihtimal.

Sunucu 1.8.x ve sadece bir ortağım var admin vs olarak adam oyuncu olarak giriyor benim oyun nickimi öğrenip benim hesabıma giriyor ? Nasıl

[17:55:11] [Server thread/INFO]: CONSOLE issued server command: /online Consol diyor nasıl???

Ve aynı zamanda sunucuda durmadan bu yazı yazıyor nasıllll

Ve aynı zamanda sunucuda Poine diye birisi yok olarak gözüküyor fakat

[22:25:37 INFO]: Poine issued server command: //replacenear 155 155 0

Komutu yazılıyor nasıl???

Nigganetwork

Play.NiggaNetwork.Net !
En iyi cevaplar
0
Böyle diyor ve atıyor Nasıl olabilir bu hala inanamıyorum :S

Adam tek bir yerden yapmıyor ben sunucuya girdiğimde etraf lav olmuş ve Poine diye birisi sunucuda gözükmüyor bu nasıl bir şeydir?

Nigganetwork

Play.NiggaNetwork.Net !
En iyi cevaplar
0
Valla bro geri almam bir işe yaramayacak adam yine yapacak aynısını resetlersem oyuncu kalmaz kapatsam daha iyi bune ya banlı hesapla girip benim diğer hesabımı banlıyor

GameKingTr59

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
./server komudu kapalı değilmi? O yukarıda ki resimde ise türkçesi olarak şunu diyor. Sen başka bir lokasyondan giriş yaptın. Sunucu açıklarını çok iyi bilen birisi yapıyor bunu. Bu arada KHobbits, elgarl, snowleo banlı değil mi? Bunlar banlı değil ise başına iş gelir.