[Yardim]AntiHack Plugini Buldum Calısırmı ?

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Tek güvendiğim anti hack budur, mineplex bile her sunucusunda bundan kullanıyor, zaten uzun zamanda bir güncellendikçede fazlasıyla gelistiriyorlar..
bence kill aura eklense daha ıyı olur paralı olsa bıle alırdım . bu plyi deneyenler denıyomus guzelmıs bende soruyum dedım bı bakıcam :)

MrUnioDex

CEO of UnioCraft
En iyi cevaplar
0
hangi plyi onerirsiniz killaura engelleme icin ? baktim videolarina kill aura acıyo dırek kıck yıyo bıde paralı olunca calısır gıbıme geldı sızın swde hangı pl kullanılıyor hack onlemesı ıcın
Tüm sorunlara rağmen en iyi anti kill aura bu plugin. Daha iyisi yok, yapılmadı. Kill aura açar açmaz atması yapılabilir bu pluginle. Hatta bir ara benim sunucumda öyleydi fakat sürekli hilesiz savaşan oyuncularda atılıyordu, onlarıda hile olarak algılıyordu.

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tüm sorunlara rağmen en iyi anti kill aura bu plugin. Daha iyisi yok, yapılmadı. Kill aura açar açmaz atması yapılabilir bu pluginle. Hatta bir ara benim sunucumda öyleydi fakat sürekli hilesiz savaşan oyuncularda atılıyordu, onlarıda hile olarak algılıyordu.
sımdı duzelttınız ıyı oldu sızın suucunuzda cok gelısıyor ıyı bır sunucu su hungergames acılalı cok tutmaya basladı sunucunuz sunucu acıldıkca sızın skyblockunuzda online sayısı arttı :) bi teklıfte bulunmak ısıtoyrum sunucumu acarken fln yardım edebılırmısınız bazı konularda :)

MrUnioDex

CEO of UnioCraft
En iyi cevaplar
0
sımdı duzelttınız ıyı oldu sızın suucunuzda cok gelısıyor ıyı bır sunucu su hungergames acılalı cok tutmaya basladı sunucunuz sunucu acıldıkca sızın skyblockunuzda online sayısı arttı :) bi teklıfte bulunmak ısıtoyrum sunucumu acarken fln yardım edebılırmısınız bazı konularda :)
Malesef yeterli zamanım yok kendi sunucuma bile zaman bulamıyorum. Malum okul, üniversite sınavı

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
Bu eklenti çok iyi değil. Yerine daha ucuz ve stabil olan NoHacks pluginini öneririm. :)