kardeşim her sunucunun kendine özel pluginleri olur bu pluginleri söyledikten sonra sunucunun bir anlamı kalmaz normal plugin ile ilgili bir sorunun olursa msj atarsın yardım ederizkardeşim yardım etseniz ne olcak sanki aradım ama bulamadım bulsam zaten böyle bişeye kalkışmam![]()
buraya atmandaki amaç mesela ben senin önemli pluginlerini bildiğim halde konu açıp sonra kendi kendine cevaplayıp sürekli konu açsam olur mu ?zaten buldum paralı bir pluginmiş
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
çözüldü sorunn kendim buldum![]()
Kurucusu olduğun sunucuda bu pluginin sizlerden birinin "yazdığını" varsayarak söylüyorum; Arkadas "sizin" özel plugininizimi istemiş? Yoksa sizlerin internetten bulup başka sunucular gelişip önünüze geçmesin diye ismini sakladığınız pluginimi?kardeşim her sunucunun kendine özel pluginleri olur bu pluginleri söyledikten sonra sunucunun bir anlamı kalmaz normal plugin ile ilgili bir sorunun olursa msj atarsın yardım ederiz
Şimdi kardeşim benim demek istediğimi anlamadın bende senin sunucundaki alıntı paketi istersem burada açıklayabilirim özel pluginlerini bunu sana saygımdan yapmıyorum ama senin bulduğun halde foruma link atmandaki amacı anlayamadım@Dpelqpleq Cok sagul valla tam söylemek istedigimi söyledin gerçekten kendiniz yazmış gibi plugini bi hava var kardeşim ismini söylemek bu kadarmı zor yani ben burda bulup söyleyince nie zorunuza gidiyor onuda anlamadım
Tavır yapmıyorum burada yada bize sorsaydın söylerdik ama burada aynı fotoyu alıp birde plugin ismini paylaşman doğru değil sen tavır yapıyorsunya kardeşim var olan bir plugini kızınıyosun benim sunucumda özel bir plugin yok istersen paylaş yani tavır yapma
soru sormadığın direk kendi resmimizi çalıp burda sorduğun için bu tepki zaten konuyu uzatan sensinkardeşim size sorsam söylemezdiniz konu açmama bu kadar tepki veren biri kendisine soru sordugumda ne yapar düşünmek istemiyom cevabını kendim buldum ararken ve paylaştım isteyen bakar görür satın alıp kullanır bu kadar basit uzatmayada gerek yok