(Yardım) Basit Site Yapmak ?

IIKinGII42

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Selamlar Forum Üyeleri :

Ben Site Yapmayı öğrenmek istiyorum ama hiç bilgim yok (Site Satarımı hakkinda).
Acaba önerdiğiniz bi link var mi?

Minecraft Hakkında Site İçeriisnde Vİp - fly - Spawner SAtmak İçin ?

R

Reloven

Ziyaretçi
Öncelikle herşeyde Berk ile leaderi etiketlmekten vazgeçin adam öğrenmek istiyorum demiş siz bunları etiketlemişsiniz. Microsoftun açık akedemisinde ders alabilirsin. Yada İstanbul için söylüyorum istanbul mesleki uzmanlık merkezlerine gidip ücretsiz şekilde ders alabilirsin. Ancak satış kayıt gibi şeyler için php öğrenmen gerekli. Ayrıca Basit site diye bir şey yok hepsinde aynı taban vardır sadece çok uğraşılmış ve az uğraşılmış site vardır.

Majoras

Arcenia Network
Grafiker
En iyi cevaplar
0
Açık akademi adlı sitede her platform için uygulama geliştirme dersleri var videoları izleyerek rahatça öğrenebilirsin, örn: androidde veya windows da oyun geliştirme, unity ile oyun geliştirme,website açmak,website tasarlamak.

ILieWorldI

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Web satarimi demişsin galiba "Web Tasarımı"ndan bahsetmek istedin. Eğer Web Tasarımsa site yapamazsin sadece tasarımını yaparsın eğer kodlama istiyorsan o ayri.. Bilge Adam denilen bir kurs var Turkiyede Microsoft ile tek lisanslı çalışan kurum oraya gidebilirsin. Ama minecraft sitesi için gitmeyi düşünüyorsan bu senin için zaman ve para kaybına mâl olur.Kolay gelsin.