!!yardım bilgisi olan 2dk buraya ayırsın 3gün dür başımı yiyen bir sorun!!!

ByProPlayer

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar şu an minecraft ta bir servere girmek istiyorum ama girince tam olarak şu yazı çıkıyor java.net.ConnectException: Connection refused no further information:
yardım edin sorunun sebep i nedir bu bir serverde değil nerdeyse bütün serverlerde çıkıyor 3gün bekledim bir şey olur diye düzelmiyor yardım!111!!!11!!

bku38

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Masaüstü sağ alt köşede ses vs. ayarlarında antivirüs program imlecine sağ tıklayıp güvenlik duvarını kaldır . Serverine gir

BMCraft

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Dediklerinin hiçbiri çalışmazsa,
Minecraft oynamak istiyorsan yeni hesap oluşturucaksın (Oyun hesabı değil Windows Kullanıcı Hesabı)
Ve Yeniden Yükleyeceksin (Eski hesabın silinmiyor 2 tane hesaba girebiliyorsun)

Dipnot:Bana kızan arkadaşlar olabilir ama denendi onaylandı çalışıyor minecraft oynamak isteyen dener.

ByProPlayer

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Dediklerinin hiçbiri çalışmazsa,
Minecraft oynamak istiyorsan yeni hesap oluşturucaksın (Oyun hesabı değil Windows Kullanıcı Hesabı)
Ve Yeniden Yükleyeceksin (Eski hesabın silinmiyor 2 tane hesaba girebiliyorsun)

Dipnot:Bana kızan arkadaşlar olabilir ama denendi onaylandı çalışıyor minecraft oynamak isteyen dener.
dediğini yapıcamda 1 %100 garantisi varmı 2. ben cok detaylı bilmiyorum nasıl acıcağımı anlata bilirmisin?

Pro_Survival

Marangoz
En iyi cevaplar
0
bunun net çözümü için pro.survival skypemi ekle ben sana yardımcı olurum çözeriz skype resmimdede burdaki avatarımdaki skinle elmas block tutan adam var bulamazsan diye söyleyeyim dedim