Yardım > Birden Servere Lag Girip Çöküyor

BatuBskn0

PayidarNetwork.Batihost.Net
En iyi cevaplar
0
Restart Logu:

Stopping server die to heavy CPU (%CPU 740) usage although server has no active players. Please Fix Plugins or Map or contact support!Sat, 23 Jul 2016 09:57:38 +0300 Chunkfix did not help. Stopping it.

Arkadaşlar 63 Tane Plugin Var 10 Tane Dünya Ve Hepsi Gerekli AzaltaBildigim Kadar Zaten Azalttım 1 Gbde Ram Var

Lütfen Yardım Edin Serveri Whiteliste Aldım

SarpE

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Sen benim skypeta eklisin hatırladın mı QuantumGamerTR okadar plugin olursa yakında lag girmeye başlar demiştim :D 63 plugin ve 10 dünya 1gb ram yeter mi :D Hala yardım istiyorsan skypeında ara QuantumGamerTR diye :D Hani ilk başta ban atmıştın bide küfretmiştin :D yardım etmeye çalışmıştım ilerde lag olcağını söylemeye çalıştım ama dinlemedin :D

ByDeichor

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Haritaları chunkfixle ve EzProtector yükle. Sorun devam ederse buradan bildir.

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
10 dünyamı ?
4 Dünyadan fazla dünya kullanma,
60 Plugin 1gb ram için çok fazla, Ram fazla olsa dahi 45'in üstüne çıkmanı önermem
60 Plugin ve günlük +20 online çökmesi normal gibi geldi.

Neden bu kadar dünya kullanıyorsunuz merak ettim.
Her warp için ayrı dünyamı açtınız ?
Veya tek sunucuya hubmu kurmaya çalıştınız ?

Stopping server die to heavy CPU (%CPU 740) usage although server has no active players. Please Fix Plugins or Map or contact support!Sat, 23 Jul 2016 09:57:38 +0300 Chunkfix did not help. Stopping it.

Bu hatada CPU nun çok yüksek olduğunu yani sunucunun zorlandığını söylüyor.
Ve sana diyorki Mapleri veya Pluginleri düzelt Yada hostingin ile iletişime geç.
Chunkfix işe yaramamış birde öle diyor.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
:D bana o yetiyorda artıyor sunucu 34 kişilik günlük +20 online fln alıyorum full cekmeye başlayınca yükseltirim :)
Makinende en az 3 Gb ram olmalı bununda 2 Gb'ını sunucuna verebilirsin. (Eğer windows isen 2Gb'ı sunucuya verdiğinde işletim sistemi hantallaşır yine çökme yaşarsın.) Ayrıca burdan plugin sayısını eleştiren arkadaşlara sözüm; Pluginlerin sayısı önemli değildir işlevleri önemlidir. Pluginlerin ne olduğunu veya ne işe yaradığını bilmeden yorum yapamazsınız.

BatuBskn0

PayidarNetwork.Batihost.Net
En iyi cevaplar
0
Makinende en az 3 Gb ram olmalı bununda 2 Gb'ını sunucuna verebilirsin. (Eğer windows isen 2Gb'ı sunucuya verdiğinde işletim sistemi hantallaşır yine çökme yaşarsın.) Ayrıca burdan plugin sayısını eleştiren arkadaşlara sözüm; Pluginlerin sayısı önemli değildir işlevleri önemlidir. Pluginlerin ne olduğunu veya ne işe yaradığını bilmeden yorum yapamazsınız.
nitrado sunucu :D

10 dünyamı ?
4 Dünyadan fazla dünya kullanma,
60 Plugin 1gb ram için çok fazla, Ram fazla olsa dahi 45'in üstüne çıkmanı önermem
60 Plugin ve günlük +20 online çökmesi normal gibi geldi.

Neden bu kadar dünya kullanıyorsunuz merak ettim.
Her warp için ayrı dünyamı açtınız ?
Veya tek sunucuya hubmu kurmaya çalıştınız ?

Bu hatada CPU nun çok yüksek olduğunu yani sunucunun zorlandığını söylüyor.
Ve sana diyorki Mapleri veya Pluginleri düzelt Yada hostingin ile iletişime geç.
Chunkfix işe yaramamış birde öle diyor.
düzeltimm 1 dünya sildim 3 plugin 4 tanede skript sildim düzeldi fakat şimdide bir adam girdi ve bir client ile serveri çökertti https://forum.gamer.com.tr/konu/client-yeni-1-8-client-mi-cikti.345064/

xXDavcerXx

damnant quod non intelligunt.
En iyi cevaplar
1
Merhabalar. Sunucunun bu plugin ve map sayısı ile herkesin söylediği haklı sebep. Kesinlikle 60 Plugin ile 3 mapden fazla kullanmamalısın. Hatta önerim 40 zorlasan 50 Plugin ile en fazla 3 map dir. Sunuda unutma ki, Çoğu plugin de Aynı anda bütün maplerde çalışır. Bazı pluginlerde oyunculara ulaşacağından, world kontrolü vs. aşırı Ram yer. Ki 1 GB ile +20 online diyorsun. Kesinlikle yapmamalısın. Tavsiyemdir...

Aynı zamanda lütfen her konunuzda ASCII karakter olan > Kullanmayın...