Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
no-dustur vs. o tarz bir hile programı yada ne bileyim buildcraft gibi bir mod kullanıyorsan ondan kaynaklı olabilir sana tavsiyem .minecraft'ı sil tekrar güvenilir bir yerden indir oyuna force update yaparak gir
Bence ekran kartından kaynaklanıyor.Benim leptobumda çift ekran kartı var Nvidia ve ıntel . Intel ile minecraft oynadığımda senin sorunun bendede oluyordu.Nvidia ile denedim sorun kalmadı normal şekilde oynamaya başladım.Bence ekran kartı.
Ben düzelttim olay şu minecrafta gir options'a tıkla sonra video settings'e tıkla sonra Anisotropic Filtering'i 8 yap düzelir
Olmazsa Anisotropic Filtering'i 16 yap
Siz de bize katılın!
333 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.