[YARDIM] BungeeCord Uzak Masaüstü

Thravision

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Cümleten Selamün aleyküm arkadaşlar;
Foruma yeni katıldım elbet hatalarım olacaktır. Varsa hatalarım şimdiden affola...

Ben Batihost'tan 6GB rama sahip sunucu satın alacağım. Plugin, bungeecord, sunucu kurma vs çok fazla bilgiye sahibim. Fakat daha önce Batihost'tan sunucu satın almadım. Nitrado üzerinden yoluma devam ettim. Kuracağım bungeecord (hub) sunucuyu nasıl uzak masaüstünden yapacağım hakkında fikrim yok. Bungeecord kurmayı biliyorum fakat Batihost'tan tek sunucu alıp uzak masaüstünden birçok sunucu mu açacağım yoksa Batihost'tan farklı sunucular alıp bunları mı birlestirecegim bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Şimdiden teşekkürler...

McWeb

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dedicated alırsan 1 bilgisayara bilgisayarın rami kadar sunucu kurabilirsiniz . Normal uzak masaüstü minecraft sunucu alırsan sadece 1 sunucu kurabilirsiniz . Hub yapmak için ya dedicated ya da kaç sunucu kuracaksanız o kadar uzak masaüstü sunucusu alacaksınız .
@Batihost

NoPermission

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bungeecord uzak masaüstü diyorsun ve bize burada soru soruyorsun. Kardeşim masaüstü uzaksa, git birde yakından incele biz nereden bilelim taaa uzaklardaki masaüstünü :pof:

Batu44

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Batıhost sunucularındada açabilirsin 1 den fazla sunucu fakat ram miktarı az.

Thravision

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Dedicated alırsan 1 bilgisayara bilgisayarın rami kadar sunucu kurabilirsiniz . Normal uzak masaüstü minecraft sunucu alırsan sadece 1 sunucu kurabilirsiniz . Hub yapmak için ya dedicated ya da kaç sunucu kuracaksanız o kadar uzak masaüstü sunucusu alacaksınız .
@Batihost
Biraz açıklayıcı olur musun
Batıhost sunucularındada açabilirsin 1 den fazla sunucu fakat ram miktarı az.
Nasıl olucak yardım edebilir misin

Nothingkat42

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle merhaba @Thravision bende batihosttan aldıgım sunucumda bungeecord olayında sıkıntı çekmiştim ama şu videoyu izledikten sonra rahatlıkla yapabilirsin diye düşünüyorum :

Batihostun sahipleri kendi elleriyle çekmiş. İyi geceler.

Thravision

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Öncelikle merhaba @Thravision bende batihosttan aldıgım sunucumda bungeecord olayında sıkıntı çekmiştim ama şu videoyu izledikten sonra rahatlıkla yapabilirsin diye düşünüyorum :

Batihostun sahipleri kendi elleriyle çekmiş. İyi geceler.
Yorumun için teşekkürler fakat bungeecord kurmayı biliyorum. Videoda da kendi bilgisayari uzerine kurmuş fakat uzak masaustunde de ayni sekilde mi oluyor bunun hakkinda bi bilgim yok.

VolkanFx

• Play.CraftMinerTr.com •
En iyi cevaplar
0
Ne yapmaya çalıştıgını anlamadım ama skype ulaş yardımcı olurum byflex.tr