[yardim]CevherKulce Skript

omerxbela

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadşalar Merhaba ben Bir Skript Yatpim demir ore yi kırınca direk demir külcesi olacak gelcekti yaptimda ama bi sorun var demir cıkıyor ama krıdğımız ıron ore yok olmuyo cancel eventi sildim bu sefer hem demir külce hemde demir ore düşüyo yani demir ore yok olcak sadece demir külce cıkcak kırın biraz modifiye lazim koda yani buyrun
Kod:
on break iron ore :
item is iron ores:
  delete dropped items
  drop iron ingots

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
PHP:
break of iron ore:
    cancel event
    set event-block to air
    drop an iron ingot
İşine yararsa beğenmeyi unutma.

Not; Azıcık araştırın.

crafter_alperen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
skriptte bug vb. yasarsan (sanmiyorum) autopickup plugiini kullanabilirsin (kirilanin direk pismsi kirilanin yere dusmeden envantere gelmesi kiilanin pismesi gibi 3 ozelligi var)

Jakinda

Blind Bandit
En iyi cevaplar
7
skriptte bug vb. yasarsan (sanmiyorum) autopickup plugiini kullanabilirsin (kirilanin direk pismsi kirilanin yere dusmeden envantere gelmesi kiilanin pismesi gibi 3 ozelligi var)
Fakat arkadaş sadece demir için diyor ve demirin direk külçe halinde gelmesini istiyor. AutoPickUp ile olmaz diye düşünüyorum. Konuya gelirsek yapılabilir ama tam bilgim olmadığı için ve bilgisayarda olmadığım için halledemem. İnternette ingilizce olarak aratırsan bulabilirsin.

crafter_alperen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Fakat arkadaş sadece demir için diyor ve demirin direk külçe halinde gelmesini istiyor. AutoPickUp ile olmaz diye düşünüyorum. Konuya gelirsek yapılabilir ama tam bilgim olmadığı için ve bilgisayarda olmadığım için halledemem. İnternette ingilizce olarak aratırsan bulabilirsin.
blacklisti var autopickupdun

omerxbela

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Servet demir üstünde işlemez. Ancak doğal olarak ingot çıkan Lapis, Kömür ve Kızıltaş'ta işe yarar.
başka bir sunucuda gördüm demiri falan kırınca bazen 2 3 tane falan cıkıyo kurcusuna sordum bunu nasil yaptiniz skript ile demi hayir dedi pluginle ama bana skrptmiş gibi geldi atarmsin dedim atmam dedi

alico245

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Karde Direk Olarak Bunu Kullanabilirsin 1 Tane Demir Düşer Tabda Sorun Olabilir
Kod:
break of iron ore:
     cancel event
     set event-block to air
     drop 1 iron ingot

LifeMCServer

Nether Yerlisi