Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
{ench:[{id:16,lvl:2},{id:19,lvl:1},{id:20,lvl:3}]}
Üstteki bir video açıklamasından alıntıdır (give enchanted items with one command şeklinde ararsanız belki bulursunuz) Sell items
The example below sells a diamond to players for a cost of 100 money.
example: COMMAND: 'give: 264'
PRICE: 100
NAME: 'Buy a diamond'
ID: 276
POSITION-X: 1
POSITION-Y: 1
COMMAND: 'give: <id>[ata],[amount]'
Plugin sayfasından aldım. Yukarda COMMAND: ile başlayan yere şunu dene:
Not: tam bilmiyorum belki yanlış yazmış olabilirim. En üstte verdiğimin yerine enchantment idlerini ve lvl lerini vanillada en fazla olabilecek kadar değiştirirsen sorun çıkarma ihtimali düşecektir. ID: 276 yazan yer 264 tü elmas görünücekti şimdi kılıç oldu. İnşallah olur
Not2: Komudu bildiğin için doğru şekle getirip kullanabilirsin. Enchantment idlerini googleye sorup bulabilirsin.
İşine yaradıysa veya yardımım dokunduysa beğenebilirsin.
tmm boşver ben bu kadar anlayabliiyorum Aslında mantıklı çalışması lazımdı sencede değil mi? Belki enchant tagını desteklemiyordur yada başka bir şekilde destekliyor olabilir.
Siz de bize katılın!
333 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.