[YARDIM][ÇÖZÜLDÜ]Minecraft Premium Alırken Credit Card İnfo Hatası

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar.Bu Gün Minecraft Satın Alacaktım.Paypal Kartımın Özelliklerini Tam Yazdım(Kullanıma Kapatılacağı Tarih vb.)Fakat ''An error occurred while placing order, please verify credit card info and try again'' Diye Bir Hata Alıyorum.Yardımcı Olursanız Sevinirim..
İyi Günler...

SeyitYNY

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Paypal Kart Ile Değil Paypal Hesabınız Ile Alın Ve Eğer Paranız 1 Kuruş Eksik Olsa Bile Premium Alamazsınız.

SeyitYNY

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Paypal Kartınız Paypal Hesabınıza Bağlamış Iseniz Paypal Hesabınız Ile Alabilirsiniz.
Nick Şifre Sorular Vs Girdikten Sonra Paypal ile Ödemeyi Tıklatın Paypal Hesabı Sayfası Açılır Giriş Yapın eğer Kartınız Tanımlı Ise Ve Paypal Hesabınızda Para Yok Ise Bile Parayı Kartınızdan Çeker ve Aldınız Hayırlı Olsun.

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Paypal Kartınız Paypal Hesabınıza Bağlamış Iseniz Paypal Hesabınız Ile Alabilirsiniz.
Nick Şifre Sorular Vs Girdikten Sonra Paypal ile Ödemeyi Tıklatın Paypal Hesabı Sayfası Açılır Giriş Yapın eğer Kartınız Tanımlı Ise Ve Paypal Hesabınızda Para Yok Ise Bile Parayı Kartınızdan Çeker ve Aldınız Hayırlı Olsun.
İşte Kartıda Hesaba Bağlayamıyorum :/ Ondada Hata Veriyor.''Üzgünüm.Bu Kartı Hesabınıza Ekleyemezsiniz''Diyor ._.