Ben senin duzeltmeni istemiyorum? Sadece sorun ne onun sordumEssentialsinizi Dosya.Co Ya Uptade Edip Linkini Atınız , 5 Dakika İçinde Hatasız Açıksız Elinizde Olucaktır !
Ben sanki notepad++ ile açmıyordum configi. Birader post kasmak icin gereksiz şeyler söyleme boş boşuna. Plugin hakkında bir şey bilmiyorsun. Bu dediklerinle plugin hakkinda bilgili olduğunu göstermeye çalışıyorsun fakat sendem daha fazla bilgim var bunları ve fazlasını inan ki senden iyi biliyorum. Post kasma.Aslında Sorun Basit Essentials Gibi Pluginler Yazım Yanlışları Nedeniyle De Bozuluyor Örn . ASDS Komutunun Başına # Gelirse Çalışmaz Gibi Anladınmı NotePad++ İle Çalıştır , Kırmızı Yazılara Dikkat Etmen Yeterlidir , Emin Ol Sorun Yazım Yanlışı Yada Yanlış Birşeyi Sildin.
adam haklı configi buraya atmazsan yardım edemeyiz tek bilebileceğimiz configde bir hata olduğuBen sanki notepad++ ile açmıyordum configi. Birader post kasmak icin gereksiz şeyler söyleme boş boşuna. Plugin hakkında bir şey bilmiyorsun. Bu dediklerinle plugin hakkinda bilgili olduğunu göstermeye çalışıyorsun fakat sendem daha fazla bilgim var bunları ve fazlasını inan ki senden iyi biliyorum. Post kasma.
Bana Katıldığınız İçin Teşekkürler.adam haklı configi buraya atmazsan yardım edemeyiz tek bilebileceğimiz configde bir hata olduğu