[YARDIM] config.yml.broken Essentials Düzenlerken Hata Zahmet Olmazsa Bakabilir Misin?

MineBine

Gurbet elde bir başıma neyleyim?
En iyi cevaplar
0
Essentials config.yml düzenliyorum.
Sunucuyu Başlatıyorum
Sonra config.yml
config.yml.broken gibi hatalar veriyor.

Bunun nedeni nedir essentials'ı kendim düzenliyorum?

Pro0p

Survival SonGazi !
En iyi cevaplar
0
Essentialsinizi Dosya.Co Ya Uptade Edip Linkini Atınız , 5 Dakika İçinde Hatasız Açıksız Elinizde Olucaktır !

Pro0p

Survival SonGazi !
En iyi cevaplar
0
Aslında Sorun Basit Essentials Gibi Pluginler Yazım Yanlışları Nedeniyle De Bozuluyor Örn . ASDS Komutunun Başına # Gelirse Çalışmaz Gibi Anladınmı NotePad++ İle Çalıştır , Kırmızı Yazılara Dikkat Etmen Yeterlidir , Emin Ol Sorun Yazım Yanlışı Yada Yanlış Birşeyi Sildin.

MineBine

Gurbet elde bir başıma neyleyim?
En iyi cevaplar
0
Aslında Sorun Basit Essentials Gibi Pluginler Yazım Yanlışları Nedeniyle De Bozuluyor Örn . ASDS Komutunun Başına # Gelirse Çalışmaz Gibi Anladınmı NotePad++ İle Çalıştır , Kırmızı Yazılara Dikkat Etmen Yeterlidir , Emin Ol Sorun Yazım Yanlışı Yada Yanlış Birşeyi Sildin.
Ben sanki notepad++ ile açmıyordum configi. Birader post kasmak icin gereksiz şeyler söyleme boş boşuna. Plugin hakkında bir şey bilmiyorsun. Bu dediklerinle plugin hakkinda bilgili olduğunu göstermeye çalışıyorsun fakat sendem daha fazla bilgim var bunları ve fazlasını inan ki senden iyi biliyorum. Post kasma.

Pudilo

Ver yetkiyi gör etkiyi.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
Hatayı bulmakla uğraşmıyım ben dersen baştan düzenle derim, en sağlıklısı bu olur.

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Ben sanki notepad++ ile açmıyordum configi. Birader post kasmak icin gereksiz şeyler söyleme boş boşuna. Plugin hakkında bir şey bilmiyorsun. Bu dediklerinle plugin hakkinda bilgili olduğunu göstermeye çalışıyorsun fakat sendem daha fazla bilgim var bunları ve fazlasını inan ki senden iyi biliyorum. Post kasma.
adam haklı configi buraya atmazsan yardım edemeyiz tek bilebileceğimiz configde bir hata olduğu