[Yardım] Eclipse Hakkında

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkeze S.a Ben Muhammed
Arkadaslar Plugin Editliyorum Yani Yavas Yavas Ogreniyorum
Fakat Bazi Pllerde Satırın Basında Lamba Yada Baska Bısı Cıkıyo Bunu Nasıl Duzeltırım.
Ve JdGuide Satiri 20 Taneyse
Eclipseye Yapistirinca 30-40 satıra cıkıyo Sorun Olurmu ?
Yorumlarnız Bekliyorum​
@IRFN [Irfan Abi En Iyi Sen Bilirsin Bunu Yardim Edersen Sevinirim]

byTıtanıum

π÷¥$¢£-℅®*#¶∆×
Özel Üye
En iyi cevaplar
0
Sana önerim jd gui den pluginin satırlarını kopyalayıp yapıştırma mahkemelik bile olabilirsin(sorup yapmalısın)

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
@byTıtanıum şaka yapıyorsun diymi ?
Asıl en iyi jdgui yardımcı oluyor, sen jdgui olmadan belki okuluda falan gidip ögrendiysen ne hos, ama bunun mahkemelik bir durumu yok, var ise beni sikayet edin çünkü birçok pluginin kodlarını almıs bulunmaktayım.
anlamıyor Buyuk Serverler bıle boyle yapıyo mantık yurutemıyo hıc
sen su plyı bılıyonmu ya kurt ısırınca kurt ozellıklerın oluyo wampıre plsıne benzıyo bıraz

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyundaki kurdun herhangi bir özelligi oldugunu sanmıyorum, tam olarak nedir bu? Bi oyun efekt imi particlefetk mi nasıl birsey?
mesela kurt senı olduruyo sen bazı seylerı gıyemıyon sabah kılıc kullnamıyon bunun gıbı bazı effectler verıyo ozellık verıyo anyı vampire plugını gıbı bı nevı kurtadam oluyon kurtulmak ıcınde bıseyler yapman gerekıyo oyle ıste :D

byTıtanıum

π÷¥$¢£-℅®*#¶∆×
Özel Üye
En iyi cevaplar
0
@byTıtanıum şaka yapıyorsun diymi ?
Asıl en iyi jdgui yardımcı oluyor, sen jdgui olmadan belki okuluda falan gidip ögrendiysen ne hos, ama bunun mahkemelik bir durumu yok, var ise beni sikayet edin çünkü birçok pluginin kodlarını almıs bulunmaktayım.
Sen öyle san adam plugin yapmış siz onu değiştirip yok ben yaptım yok şunu yaptım deyin. Biri şikayet ederse hatırlarsın beni.

byTıtanıum

π÷¥$¢£-℅®*#¶∆×
Özel Üye
En iyi cevaplar
0
Ne alaka? Koskoca plugin yazan adamlar o kodları kafadan yazıyor öylemi? Sonucta burada pluginleri inceleyerek mantıgını anlamaya calısıyoruz yapabilecegimiz sistemler hakkında kodlar gerekli bilgiler elde edebiliyoruz, saçma konusuyosun bence, bekliyorum ozaman, git herhangi bir developer a ticket at ByMN senin kodlarından bakarak plugin yazıyor de.Uyar mı?
Bak söylediklerimiz arasında fark var. Ben pluginlerdeki satırları copy-paste diyorum. Sen ise pluginlerin kodlarına bakıp fikir edinmeyi söylüyorsun. tabii ki fikir edinebilirsin. Ama onun satırlarını alıp kendin plugin yazmış gibi yapmak suçtur.

AdaletWasHere

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Plugin editlemek, ve editlenmiş halini paylaşmak şu gibi durumlarda suç olarak sayılır :

- Eğer spigot gibi pluginlerin satıldığı bir forumdan plugin alırsanız ve editleyip paylaşırsanız bu suça girer.
- Tekrardan spigot gibi bir forumdan aldığınız plugini eğer developer konuya ; "bu plugini editleyemezsiniz veya paylaşamazsınız" gibi bir dipnot koyarsa ve siz buna rağmen bunu paylaşırsanız veya editlerseniz buda suça girer.
( " NoHacks Plugini Spigot Dip Not ;
    • You are not permitted to redistribute this plugin in any form
    • You are not permitted to decompile or edit this plugin in any way.
    • You will not receive any refunds.")
- Ayrıca bir plugini alıp sadece yazılarını değiştirip bana ayit demekte "bana göre" suçtur.