Yardım Edebilecek Var Mı?

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ben TTNET kullanıcısıyım, internet hızım şu an
İndirme Hızı
2.23
Yükleme Hızı
0.66

Olarak gözüküyor. Normalde Akk dolduğunda ve hızım bu hale geldiğinde videoları 720p de donmadan izleyebiliyordum, ancak şu an 144p de ancak donmadan izliyorum. Ancak işin garip kısmı bu değil işin garip kısmı torrentten video veya oyun indirirken 800Kb/S küsürat hız görüyorum. Bunun sebebini veya çözümünü bilen arkadaşlardan ricam kolay ve anlaşılır bir dil ile bana anlatabilir mi? İnternet ayarları hakkımda pek bir fikrim olmadığı için kolay bir dil ile anlatın diyorum, yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
İnternetteki AKK kurtulma yollarından birini denediysen olabilir. Ya da adsl'i kapat yarın aç geçer...

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Torrent paylaşıma göre yanlız*
Karşında 1000 tane seeder olursa 800 kb/s'yi 1 Mbps'de de görürsün :(
ve benim internet hızım 3.'larda takılıyor ama 480p'de zar zor izliyorum*

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
İnternetteki AKK kurtulma yollarından birini denediysen olabilir. Ya da adsl'i kapat yarın aç geçer...
Yok denemedim
Torrent paylaşıma göre yanlız*
Karşında 1000 tane seeder olursa 800 kb/s'yi 1 Mbps'de de görürsün :(
ve benim internet hızım 3.'larda takılıyor ama 480p'de zar zor izliyorum*
Olabilir o zaman ay başını bekliycem
ben 128 kbms :( vidyolar dahi açılmıyor
Senin durum benden daha kötüymüş Allah sabır versin :D

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ekleme: Bir şirket diye uydu yoluyla net hızını arttıran bir sistem varmış. Kopma olmadan ve her ihtiyaca uygun miktarlarda, 22 Mbit/sn dowland 6 Mbit/sn upload garantisi veriyormuş. Küçük bir çanak anten kurman lazımmış ama. Fiyatı 840 TL civarlarında (aylık)

Forumİmamı

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
ee
Tel felan varsa :D
Biz müdür yardımcısından şifre isterdik :D

Ben : Hocam bilgisayar öğretmeni yeni bilgisayar getirmiş internet şifresi istiyor .
Müdür Y. : Tamam oğlum al : ?4545a454f5sd5fgd5sgdg1s54g5f1b5
Ben : *müdür yardımcı odasından çıkar* beyler ! Şifreyi aldım çökertin neti :D
telefonun neti de bitti :DD

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
yeni eve geçtik . kiradayız . eve tel bağlatmıyolar sahipler . o yüzden sürünüyorummmmmmmmm :(
Bizim arkadaşlarda da evde telefon yok duvara bir priz gibi bir şey bağlıyorlar modemi oraya bağlıyorlar oluyor istersen bir dene araştır bulursun çok kolay bir şekilde hatta dur bulup link atayım

Buyur link bak bir
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.