Yardım Edebilirim :)

Yardımcı olabildim mi ?

• Evet

Kullanılan: 0 0.0%
  • Kısmen

Kullanılan: 0 0.0%
  • Hayır

Kullanılan: 1 100.0%

• Kullanılan toplam oy
    1

Axe_Lord 333

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pluginler hakkındaki sorularınızı (sorunlarınızı) Çevrilmesini istediğiniz editlenmesini istediğiniz pluginlerinizi bana gönderebilirsiniz. Elimden eldiğince yardım ederim edemediklrimi de araştırırım sizin için. :)

Axe_Lord 333

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hacı power nbt kodlarken .
./ nbt %a select
yaptıktan ve SpawnPotentials[0]'i ayarladıktan sonra Type 'idi yazıyorum.Fakat istediğim Entity spawnlanmıyor.
Acaba me Pos ile me Rotation'u ayarlamadığımdan mı yoksa /nbt %a SpawnPotentials[0].Properties.power = list yapmadığımdan mi kaynaklanıyor ?

Not:Trolledim en zor pluginlerden biridir Power Nbt :sırıtmak:
Bekle biraz araştırıym :D hiç powerNbt kullanmadım.[DOUBLEPOST=1374693647,1374693587][/DOUBLEPOST]
Hacı power nbt kodlarken .
./ nbt %a select
yaptıktan ve SpawnPotentials[0]'i ayarladıktan sonra Type 'idi yazıyorum.Fakat istediğim Entity spawnlanmıyor.
Acaba me Pos ile me Rotation'u ayarlamadığımdan mı yoksa /nbt %a SpawnPotentials[0].Properties.power = list yapmadığımdan mi kaynaklanıyor ?

Not:Trolledim en zor pluginlerden biridir Power Nbt :sırıtmak:
O değilde ondan mı bundan mı kaynaklanıyor diyeceğine ikisi de denesene la :D

Axe_Lord 333

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Olum ya hatalı olurda server çökerse :sırıtmak: En son chunk çöktüğünde Kütüphanenin 'yarısına Jungle geldi :sırıtmak:[DOUBLEPOST=1374693881][/DOUBLEPOST]

Şımartma beni :sırıtmak: Hernekadar bütün pluginlerin kodlamasını bilsemde pek bir değerim yok :sırıtmak:
Araştırcaktım unuttum ewqewq :D bekle bi bakim :D[DOUBLEPOST=1374694252,1374694165][/DOUBLEPOST]Yardım konularının hepsi rusça .s

Axe_Lord 333

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet birde o var.Kodlaması rus bir bilader tarafından yapilmiş.O yüzden ingilizce yardım konusu bulamassın :sırıtmak:
:D bu arada geçmiş olsun.[DOUBLEPOST=1374695019,1374694801][/DOUBLEPOST]Az önce bir video izledim rusçaydı .s ama biraz ingilizce bişiler de söledi sanırım 2. dediğinde benzer bişi yazdı sonra da bilmemne =list yazdı sonra bişeler bişeler yazdı en son spawnerdan potion çıktı O.o