Yardım edene serverde adminlik!

Sorunun çözümünü bularbilirmisin?

• evet ustayım bulurum

Kullanılan: 1 50.0%
  • hayır bulamam :(

Kullanılan: 1 50.0%
  • konuyu okumadım bile

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    2

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben no-ip ile portlu sw açtım ama sadece bn girebiliyom diğerleri giremiyo onların girmesi için minecarft güvenlik duvarını aşmalı ama aşamıyor denetim masası>güvenlik duvarı>programın güvenlik duvarını aşmasına izin vere tıklıyom önerilen ayar dio tıklıom doluyo bişide olmuyo daha sonra şuraya girdim gelişmiş güvenlik ile windows güvenlik duvarı orada hata kodu olarak 06xdl mi ne öle bi hata verdi düzeltmeme yardım edene swde adminlik vercem not (sw bukkitdir)

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Onlara İP Adresini Vermen Gerek Googleye What is my ip falan yazarsan çıkar
güldürme ipi verdim :D swye giremio o hata yüzünden :D :D[DOUBLEPOST=1376988384,1376988174][/DOUBLEPOST]
Onlara İP Adresini Vermen Gerek Googleye What is my ip falan yazarsan çıkar
ve sen nasıl anladın bu arada öle sayılı ipi demiom no ipden uzantılı ip :D[DOUBLEPOST=1376988423][/DOUBLEPOST]Axenonline.zapto.org gibi :)

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
O hatayinin tam adindan emin olun ve google da arayin microsoft da cozumunu bulabilirisniz. Ve iletisim guvenligi tarafindan javaya internet erisimi verdiginizden emin olun.

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
1_port açık
2_İzin verimiyorum hata var[DOUBLEPOST=1377172313,1377172180][/DOUBLEPOST]hata connetc time out
not portlu sw açtığımdada aynı şey oldu (no-ipsiz)[DOUBLEPOST=1377172376][/DOUBLEPOST]
port açman lazım port açık olmazsa hamacisiz sw kuramazsın
hamachidede aynı hata :D bu güvenlik duvarından :p laptop alıcam belki ondan yaparım
(5 yıl sonra :( )

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Neden izin vermediginizi anlamadim. Ama guvenlik dubvarinda hata var diyorsaniz hatanin kod adindan emn olup braya yazin. Ya da en kolayi guvenlik duvarini kapatin.[DOUBLEPOST=1377172684,1377172437][/DOUBLEPOST]
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Sitelerinden serverinzin ortunu test edin. Eger portunuzu kapali gosteriyorsa guvenlik duvarini kapatin cunku guvenlik duvari otomatik olrark disaridan iceriye erisimi engeller sadece bir kac cesit port disarindan erisime aciktir ki en cok kullanilani 80 portu(html yayini).

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Neden izin vermediginizi anlamadim. Ama guvenlik dubvarinda hata var diyorsaniz hatanin kod adindan emn olup braya yazin. Ya da en kolayi guvenlik duvarini kapatin.[DOUBLEPOST=1377172684,1377172437][/DOUBLEPOST]

Sitelerinden serverinzin ortunu test edin. Eger portunuzu kapali gosteriyorsa guvenlik duvarini kapatin cunku guvenlik duvari otomatik olrark disaridan iceriye erisimi engeller sadece bir kac cesit port disarindan erisime aciktir ki en cok kullanilani 80 portu(html yayini).
denicem evde değilim hata koduna iyice bakarım da önerile ayar dio güvenlik duvarı hata kodunu sölerim[DOUBLEPOST=1377173544][/DOUBLEPOST]ama cumartesi dışarıdayımda

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Onerilen ayar dedigim gibi bir kac port disinda disarindan veri alimina ve gonderimine engeldir. Arkadaslarinin connection time out hatasini almalarinin sebebi baglantinin minecraftni belirledigi baglanti suresinden uzun surmus olmlasi yani senin sunucndan bir veri alamamis olmasindan.

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
yani?[DOUBLEPOST=1377182382,1377179654][/DOUBLEPOST]veri almalarını nasıl sağlıyacam?

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
bulamadım :( babamı ikna edip format attırcam bilgisayardaki bilgileride hard diske atcam 1TB başka çare yok Not:(ataberk seni swde admin yapacağım fakat bilgisayara yazın ve sömestırda oturcam 6ya geçtim die izin vermiolar lise üniversite falan oyüzden facem yok microsoftta çözümü bulamadım

Lumia

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Aynı Sorun Bendede Vardı Eset Falan Varsa
Web Erişim Koruması ve Kişisel Güvenlik Duvarını Kapat
Sorun Çözülür