Yardım Eder misiniz ?

QéréM037

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar aslında iki sorum var:

1- Minecraft'da nasıl kubbe yaparım ? (Ege Abi'nin videosunu izledim ama hiçbir şey anlamadım)

2- Minecraft'da bazı programlar varmış heralde map yapmak için yani dağ oluştur ağaç ekle falan o programların en iyisi hangisidir ve bu programla kubbe falan yapılır mı ? (Birde nasıl kullanacağımı bana anlatır mısınız ?)

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Kubbeden kastını anlamadım eğer istediğin oval bir şekil oluşturmaksa world edit ile yapabilirsin.
İnternetten kullanım videolarına bakabilirsin world editin zaten yakın bir zamanda tüm komutları içeren dev bir world edit ve world guard rehberi yapacağım.

Aynı şekilde world edit ile ağaç ve biyomlar da yapabilirsin.

QéréM037

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yani kubbeden kastım şimdi biz bir cami yapıyoruz hani camilerin üstünde olur ya kubbe vardır yuvarlak işte onu yapmayı soruyorum ama yinede teşekkür ederim

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Yani kubbeden kastım şimdi biz bir cami yapıyoruz hani camilerin üstünde olur ya kubbe vardır yuvarlak işte onu yapmayı soruyorum ama yinede teşekkür ederim

Tamam world edit kullan eğer serverin yoksa bunun single için modu var internetten single player commands indir kur kuramazsan skydazdan bulmaya çalış.

İster //br hsphere <block> <radius> komutu ile yerleştirirsin ister //hsphere <block> <radius> oluşan kürenin de yarısını kır en olmadı :D

QéréM037

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Tamam world edit kullan eğer serverin yoksa bunun single için modu var internetten single player commands indir kur kuramazsan skydazdan bulmaya çalış.

İster //br hsphere <block> <radius> komutu ile yerleştirirsin ister //hsphere <block> <radius> oluşan kürenin de yarısını kır en olmadı :sırıtmak:
Abi dediğinden hiçbir şey anlamadım.