Yardım Edermisiniz?

BCYigit

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft PE yi Açtıktan 3-4 Dakika Sonra Aniden Kapanıyor.Neden Olabilir?

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Marka model ?

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BCYigit

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Avea İntouch 3 Ve 0.9.5 e Guncelleyene Kadar Hicbirsey Yoktu Guncelledkten Sonra Boyle Olmaya Basladi

Glyphl

En iyi cevaplar
0
Orjinal - APK ?

KorayAras

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sürüm hatalı olabilir, bende oynuyorum, sürüm olarak 0.9.5 dene, olmaz ise Clean Master'ın Game Booster özelliği ile oyunu açmayı dene.

BCYigit

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sürüm hatalı olabilir, bende oynuyorum, sürüm olarak 0.9.5 dene, olmaz ise Clean Master'ın Game Booster özelliği ile oyunu açmayı dene.
Zaten 0.9.5 Yaptiktan sonra boyle olmaya basladi ama clean master ile denerim.[DOUBLEPOST=1415638994,1415638568][/DOUBLEPOST]Gamebooster ise yaramadi fakat oyunda yazi yazamiyorum ve genellikle envanterimi acinca kapaniyor oyun?

Glyphl

En iyi cevaplar
0
Zaten 0.9.5 Yaptiktan sonra boyle olmaya basladi ama clean master ile denerim.[DOUBLEPOST=1415638994,1415638568][/DOUBLEPOST]Gamebooster ise yaramadi fakat oyunda yazi yazamiyorum ve genellikle envanterimi acinca kapaniyor oyun?
Sil tekrar yükle

KorayAras

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende oyun açılıyorda, yazı nasıl yazılıyor onu çözemedim bir türlü. MCPE serverim var harita yapıcam pluginleri kullanamıyorum.

BCYigit

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Telefonla alakasi olduguvnu dusunmuyorum sadece minecraft oynarken kapaniyor oyun