hayir duvarlar varya toprak ve taştan olan onu diyorumOradaki beyaz kuvarsı mı diyorsun?
İşte onun kodlari lazim banaWorld Edit ile kum küreleri oluşturup onları üst üste koyarak belirli aralıklar ile böyle bir şekil ortaya çıkartıyorlar sonra kumları taşa çevirerek bu görüntü ortaya çıkıyor.
Eline bir çubuk al ve "/br sphere sand 5" yaz sağ tık ile kum küreleri oluştur (Yerde oluşturma katman kayaları kuma dönüştüğü için boşluk oluşur.) sonra replace komutu ile onları taşa çevir.hayir duvarlar varya toprak ve taştan olan onu diyorum
İşte onun kodlari lazim bana
" //br sphere " kumdan yuvarlakları oluşturmak için.işte onun kodlari lazim bana
//replace neyle yapiliyor ?" //br sphere " kumdan yuvarlakları oluşturmak için.
" //replace " kumları taşa çevirmek için.
En üst blockları grass ile değiştirmekte sanırsam " //overlay " tarzı birşeydi tam hatırlamıyorum yanlış bilgi vermeyeyim.
Worleditle seçim yapıp //replace <değiştirilecek blok> <yeni blok>//replace neyle yapiliyor ?
//replace bu komut nasil kullanicam
onuda yaptim peki uzun nasil yapcam resimdeki gibi yaniWorleditle seçim yapıp //replace <değiştirilecek blok> <yeni blok>
Ne kadar üstüste koyarsan o kadar yüksek olur?onuda yaptim peki uzun nasil yapcam resimdeki gibi yani
şimdi bunlar yuvarlak oluyor onun gibi düz olsun istiyorum düzletme kodu varmi ?Ne kadar üstüste koyarsan o kadar yüksek olur?
Kardeşim zaten onlarda yuvarlak sen sıra ile şunları uygula.şimdi bunlar yuvarlak oluyor onun gibi düz olsun istiyorum düzletme kodu varmi ?
replace ile mesela bütün görüntüyü bozmadan koydugun blokların renklerini değiştirebiliyor bozmadan ;!://replace neyle yapiliyor ?
bence voxelsniper öneririm daha iyi ?Kardeşim zaten onlarda yuvarlak sen sıra ile şunları uygula.
1-)Eline çubuk al "/br sphere sand 5" yaz ve sıradağlar oluştur istediğin şekilde
2-)Oluşturduğun şeyin bir köşesine geçip //pos1 diğer köşesine geçip //pos2 yaz {köşelerin biri aşağıda biri yukarıda olsun}
3-)"//replace sand stone" komutunu yaz.
4-)Şu komutları sıra ile yaz. "//overlay dirt" "//overlay dirt" "//overlay grass"