Yardim edermisiniz

Chriminal

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Lapisdeki büyü duvarlari nasil yapiyor kodu varmi onun ayriti açiklayacak varsa söylesin
Örnek:

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
World Edit ile kum küreleri oluşturup onları üst üste koyarak belirli aralıklar ile böyle bir şekil ortaya çıkartıyorlar sonra kumları taşa çevirerek bu görüntü ortaya çıkıyor.

xdzaa21

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
hayir duvarlar varya toprak ve taştan olan onu diyorum

İşte onun kodlari lazim bana :D
Eline bir çubuk al ve "/br sphere sand 5" yaz sağ tık ile kum küreleri oluştur (Yerde oluşturma katman kayaları kuma dönüştüğü için boşluk oluşur.) sonra replace komutu ile onları taşa çevir.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
işte onun kodlari lazim bana :D
" //br sphere " kumdan yuvarlakları oluşturmak için.
" //replace " kumları taşa çevirmek için.
En üst blockları grass ile değiştirmekte sanırsam " //overlay " tarzı birşeydi tam hatırlamıyorum yanlış bilgi vermeyeyim.

Chriminal

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
" //br sphere " kumdan yuvarlakları oluşturmak için.
" //replace " kumları taşa çevirmek için.
En üst blockları grass ile değiştirmekte sanırsam " //overlay " tarzı birşeydi tam hatırlamıyorum yanlış bilgi vermeyeyim.
//replace neyle yapiliyor ?

xdzaa21

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
şimdi bunlar yuvarlak oluyor onun gibi düz olsun istiyorum düzletme kodu varmi ?
Kardeşim zaten onlarda yuvarlak sen sıra ile şunları uygula.
1-)Eline çubuk al "/br sphere sand 5" yaz ve sıradağlar oluştur istediğin şekilde
2-)Oluşturduğun şeyin bir köşesine geçip //pos1 diğer köşesine geçip //pos2 yaz {köşelerin biri aşağıda biri yukarıda olsun}
3-)"//replace sand stone" komutunu yaz.
4-)Şu komutları sıra ile yaz. "//overlay dirt" "//overlay dirt" "//overlay grass"

AlperKTS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
7
//replace neyle yapiliyor ?
replace ile mesela bütün görüntüyü bozmadan koydugun blokların renklerini değiştirebiliyor bozmadan ;!:

Kardeşim zaten onlarda yuvarlak sen sıra ile şunları uygula.
1-)Eline çubuk al "/br sphere sand 5" yaz ve sıradağlar oluştur istediğin şekilde
2-)Oluşturduğun şeyin bir köşesine geçip //pos1 diğer köşesine geçip //pos2 yaz {köşelerin biri aşağıda biri yukarıda olsun}
3-)"//replace sand stone" komutunu yaz.
4-)Şu komutları sıra ile yaz. "//overlay dirt" "//overlay dirt" "//overlay grass"
bence voxelsniper öneririm daha iyi ?

Bu videou izle voxelsniperi kur daha iyi önerim

yeni başlayanlar için mesela we zorluyor insanı