ordan alma çalışmıyo ordanAlma o kodlar guvenilir degil alacagın tek yer minecraft.net olsun.
ama get minecraft! butonuna bikere tıkladım tıklamaz olaydım kart bilgileri oraya gitti launchere girdim yazan .-. play demoModeratörün dediği gibi.Orjinal alacaksan gerçek sitesinden al(Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.).Başka kişiler 5-10 TL der,alırsın evet premiumdur ama illa ki bi patlağı olur.
Mutlaka bir yerde hata yapmışsındır.Minecraft desteğine yazdınmı durumunu ?ama get minecraft! butonuna bikere tıkladım tıklamaz olaydım kart bilgileri oraya gitti launchere girdim yazan .-. play demo
ancak girip beta falan oynuyorum .-.
yazdım bana hakaret ettiler "yalan" "dünyadan büssürü kişi almış sanamı vermicekler" "adam *_*_* ya " falan dediler herşeyi doğru yaptım expiration date de boşluklar oldu onlardanmı acaba ?Mutlaka bir yerde hata yapmışsındır.Minecraft desteğine yazdınmı durumunu ?
Bilemiyorum insan premium sahibi olmayınca anlamıyor bu işlerdenyazdım bana hakaret ettiler "yalan" "dünyadan büssürü kişi almış sanamı vermicekler" "adam *_*_* ya " falan dediler herşeyi doğru yaptım expiration date de boşluklar oldu onlardanmı acaba ?
Sen bir hata yapmışsın minecraft.net senin paranı aldı ise sana oyunu vermeme imkanı yoktur eğer kart geçmişinde minecraft a yatan para var ise dava açma hakkına sahipsin.ordan alma çalışmıyo ordan
tamam kartı bi ara kontrol edeceğimSen bir hata yapmışsın minecraft.net senin paranı aldı ise sana oyunu vermeme imkanı yoktur eğer kart geçmişinde minecraft a yatan para var ise dava açma hakkına sahipsin.