Yardım ediiiiin lütfen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Zuioro

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
:blase:Arkadaşlar Minecraft açılmıyor yardım edin.Uzun zamandan beri oynıyamıyorum.Minecraftı acınca böyle bir hatayla karşılaşıyorum.

Her seferinde böyle oluyor.İnternetten araştıdım bu hatayı.Hatanın çözümü ekran kartını güncelleştirmen gerektiğini söylediler.Güncelleştirdiğim halde hala bu hatayı veriyor.Ama eskiden minecraft sorunsuz açılıyordu.Bir sorun çıkmıyordu.Format attıktan sonra bu hale geldi.Eskiden bilgisayarım windows 7 iken formattan sonra windows 8 yaptım bunla bir alakası olabilirmi.Veya crackle bi alakası olabilirmi:blase: .Minecarftı
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

SKYPEM: İkbal Kazancı (resimde assasins creed var)

Despotables

Marangoz
En iyi cevaplar
0
%appdata% Den minecraftı tamamen kaldır Setupdan birdaha yükle oda olmadı java sil birdaha yükle en kötü bunların hiçbiri olmadı Format At :D

K

Klood07

Ziyaretçi
Windows 8'de çalışan ekran kartı modellerinin çoğu Minecraft ile uyumlu değil. Sorun buradan kaynaklanıyor olabilir.

lordozgur

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bana göre ekran kartı driverini güncellemelisin ekran kartı uyumsuzluğundan kaynaklanıyor.

DarkHD

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bana göre ekran kartı driverini güncellemelisin ekran kartı uyumsuzluğundan kaynaklanıyor.
Haklısın Lordozgur tabii ki Ekran kartından da oluyor ama bi sorun var uyumlu olmuyor .minecraft girin bakın orda !!!! windows 7 kurmuş eskiden kurduysanız yeni kurduysanız minecraft açılırda işte eski kurmuştuysanız açılmaz o yüzden windows 7 olan şeyi silin .minecraft içindekini onu silin minecraft.exe açın kurar :)