yardım edin acilll lütdenn

Deniz Karagüllü

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
minecraftta ceket yapınca altta kalplerin üstünde birkaç ceket işareti çıkıyor birkaçı dolu oluyor...o nedir ltfn yrdm edin.:cry:

Deniz Karagüllü

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
yaşamadığım yaşamak da istemeyeceğim bir hikaye:bir gün ormanın ıssız bir köşesinde bir ev kurmuştum...sabahleyin bile zombi,örümcek ve örümcek çok kolay bulunurdu.akşama kadar gitmezlerdi.akşamleyin ok atan iskelet ve ışınlanan siyah şey (hiçbir canavarın adını bilmiyorum) geliyordu ama ormanın karşı tarafında bir ada adeta bir maden cennetiydi.diamond fln her şey vardı.ama su ahttapot kaynıyordu.uyudum uyandığımda kendime hemen bir bot yaptım vae karşı adya geçtim.kendimi elmaslara,altınlara çok kaptırmışım.gece oldu.evin yolunu bulamadım.canavarlar saldırdı ve beni öldürdü.evimde canlandım ama herşeyim gitmişti.her neyse.uyudum.uyandığımda inek avına çıktım hemen.acıkmıştım ve bir maden cenneti gördüm ama hava karamıştı.uyudum uyandığımda madenin yolunu bulamadım.inek avlıyım dedim.ineğe doğru koşarken bir yere düştüm bir baktım ölmüşüm ve düştüğüm yer madendi.