Yardım Edin Arkadaşlar

CODMWDTR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Selamün Aleyküm herkese benim bir kaç sorum olacak .
1-Permissions Nedir yav nerdeyse her yerde permissions kodu diyo o nedir ?
2-Bir bukkit server için hangi pluginler gerekir snowtigerin kini kullaniyorum.
3-Warp bölgelerine sadece oplar gidebiliyor.
4-Op olmayanlar help komutunu bile kullanmıyor.
5-Oplarin isimleri renkli olsun yaninda admin fln yazsin istiyorum hangi plugin lazim .
6-Hani renkli yazı için &5 6 falan yaziyoruz ya onu yazmadan direk öyle renkli olması için ne lazim?
7-Builder Admin Rehber çoğunlukla online olcak adam lazim .

KurtCobain

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
1-Permission oyuncularin yapabiliceklerine ve yapamayacaklarina kısıt koyduğunyerdir veya başkasını builder vb.yapabilecegin yer herkesin onla bi sorunu oluyodur benım bıle suan var :D
2-evet yeterli ordakiler
3-aynen bende o sorunun çözümünü ariyorum :)
4-aynen :D
5-Hiçbi fikrim yok :D
6-Bilmem D:
7-kendi serverim var üzgünüm :D

x4ty

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
2-Nasıl bir server kurmak istediğine bağlı ama lockette chestshop orebfuscator,anti hack,simpleregionmarket,factions,iconomy,vault olması gerekir
3-Permissions dosyasını karıştırarak ayarlayabilirsnin yada groupmanageri
4-Buda permissionsa bağlı bir şey
5- prefix: ' ' bu kullanıcının başında yazcağı şeydir ' ' 2 tırnak arasına &6[Oyuncu] yazarsan turuncu bi sekilde oyuncu yazar
Suffix: ' ' oyuncunun yazı rengidir.

Quaick

Zombi Katili
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
1- Oyuncuların Yöneticilerin vs. yetkilerini ayarlarsın yani hangi komutu kullanı kullanamayacağını ayarlarsın kısaca :)
2- Snowtiger yeterli :)
3. ve 4. sorun permissions ile alakalı
6- permissionsun prefix kısmından yapılabilir

CraftiGG

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
4-Op olmayanlar help komutunu bile kullanmıyor.
Bende o sorundayım groupmanagerdan permissionddan tutun taa faction pluginine kadar indm yok bulamadım D:

CODMWDTR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
peki permissionsu nerden bulucam server 1.3.1 için olmazsa şimdi group manageri kurucam ve de oyuncuların önünde oyuncu adminlerin önünde admin yazmasını istiyorum ayrıca gine söyleyeyim ben diyorum ki illa renkli yazı için başa &1,2,3,4,5,6,7,8,9 mu yazmak lazım bunun için bir plugin yokmudur?

CODMWDTR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
peki permissionsu nerden bulucam server 1.3.1 için olmazsa şimdi group manageri kurucam ve de oyuncuların önünde oyuncu adminlerin önünde admin yazmasını istiyorum ayrıca gine söyleyeyim ben diyorum ki illa renkli yazı için başa &1,2,3,4,5,6,7,8,9 mu yazmak lazım bunun için bir plugin yokmudur?

CmJustice

I started a joke...
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
2. ve 7. sorulari disinda hepsinin cevabi 'Permissions pluginini ayarlaman gerekir'.
Eger ayarlayabiliyorsan ayarla ama yardima ihtiyacin olursa bana ulasabilirsin.
Imzamda Skype adresim yaziyor.

Var ama en iyi yontemi Permissions plugininden ayarlamak. Diger pluginler sorun cikartabiliyor, daha dogrusu ayarlamasi cok karmasik.
Soyledigim gibi, herhangi bir sorun olursa bana ulasabilirsin.

x4ty

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Plugins.bukkit.org dan pluginlerin 1.3.1 lerini bulabilirsin youtubede part 3 permissions ayarlama diye arat aynı bu isimle bi video var ordan yararlanabılırsın ayriyetten kardeşim permissionsun yada groupmanagerın ıcınden ayarlıyorsun o renkli yazıyı plugin varmıdır bılmıyorum anlatabıldım mı?

CODMWDTR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
dediklerinizi anladım fakat büyük ihtimalle yardıma ihtiyacım olcak permissionla ilgili şu anda group manageri karıştırıyorum son bir şey daha deniyeceğim eğer olmazsa modum senle iletişime geçelim