on death of zombie:
drop BartuTR parsed as offline player's skull
/summon Zombie - -1 - {Equipment:[{},{},{},{},{id:"minecraft:skull",Damage:3,tag:{display:{Name:Kafa},SkullOwner:"Nick"},Count:1}],DropChances:[0F,0F,0F,0F,2F]}
/summon Zombie - -1 - {Equipment:[{},{},{},{},{id:"minecraft:skull",Damage:3,tag:{display:{Name:Kafa},SkullOwner:Herobrine},Count:1}],DropChances:[0F,0F,0F,0F,2F]}
1.10 kullanıyorum. Şurası tamam :"Nick" yazan yeri istediğin skinle değiştirebilirsin. Örnek;Kod:/summon Zombie - -1 - {Equipment:[{},{},{},{},{id:"minecraft:skull",Damage:3,tag:{display:{Name:Kafa},SkullOwner:"Nick"},Count:1}],DropChances:[0F,0F,0F,0F,2F]}
Kod:/summon Zombie - -1 - {Equipment:[{},{},{},{},{id:"minecraft:skull",Damage:3,tag:{display:{Name:Kafa},SkullOwner:Herobrine},Count:1}],DropChances:[0F,0F,0F,0F,2F]}
Kodu yanlış yazmışım özür dilerim düzelttim şimdi.
summon Zombie - - - {ArmorItems:[{},{},{},{id:skull,Damage:3,SkullOwner:MHF_Spider,Count:1}],ArmorDropChances:[2f,2f,2f,2f]}
summon Zombie - - - {ArmorItems:[{},{},{},{id:skull,Damage:3,tag:{SkullOwner:MHF_Spider},Count:1}],ArmorDropChances:[2f,2f,2f,2f]}
Yardımın işime yaradı. Teşekkür ederimBu şekilde olmalı sanırım. "tag" eklemeyi unutmuşsunuz. 1.10 kullanmıyorum bir dener misin ?Kod:summon Zombie - - - {ArmorItems:[{},{},{},{id:skull,Damage:3,tag:{SkullOwner:MHF_Spider},Count:1}],ArmorDropChances:[2f,2f,2f,2f]}
Önemli değil dostum skript öğretirsen ödeşirizYardımın işime yaradı. Teşekkür ederim