[YARDIM EDİN!]]Minecraft Serverim İle İlgili!

Eolo

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben Minecraftı kurdum.Essentials ve Işınlanma kapısı pluginlerini indirdim.Ama WorldGuard kurmamama rağmen bloklar kırılmıyor .Onun dışında sadece belirli yerlerde Yaratıkların spawnlanmasını istiyorum.Bunu yapabilirmiyim? böyle bir plugin varmı? Ayrıca Market filanda eklemek istiyorum.Bu Pluginlerin linklerini atarsanız sevinirim.Bir'de warp komutlarını birisi ayrıntılı şekilde açıklayabilirmi?.Teşekkürler.

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
sanirim arkadaslarinin blok kiramama sebebi Essentials plugininde bir ayar yapman gerekiyor default gurubunda build kismini bulup true yap
canavarlarin sadece belli bölgelerde cikmasini istiyorsan server.propertes dosyasindan canavar spawnini kapa belli yerlerde canavar cikmasi içinde wg kodunu kullan suan bende kodu hatirlamiyorum
pluginlerin ismi ve ne ise yaradiklari su linkte var
https://forum.gamer.com.tr/threads/bukkit-eklentileri-pluginleri-İsteklerinizi-yazabilirsiniz.46881/
isine yaradiysa 1begeni yeter

Rescuer

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ısınlanlama kapsı ne anlamadım . //wand yaz oyunda sonra yaratıkların spawnlanmasını istemediğin yeri bir kare yada dirtfötgen gibi düşünüp bir köşesine sağ tık yap son ra dier kosesine sol ondan sonra su komutu yaz //expand vert daha sonra /region define [Bölgeninİsmi] sonrada /region flag [Bölgenin İsmi ] mob-spawning deny sonra pvp olmasını istemiosan o bölgede /region flag [Bölgenin İsmi ] pvp deny sonra tnt patlamasın diosan /region flag [Bölgenin İsmi ] tnt deny /region flag [Bölgenin İsmi ] creeper-explosion deny yazabilirsin market konusuna gelince orayı bnde anlamadım bulursan bnada söyle

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
ısınlanlama kapsı ne anlamadım . //wand yaz oyunda sonra yaratıkların spawnlanmasını istemediğin yeri bir kare yada dirtfötgen gibi düşünüp bir köşesine sağ tık yap son ra dier kosesine sol ondan sonra su komutu yaz //expand vert daha sonra /region define [Bölgeninİsmi] sonrada /region flag [Bölgenin İsmi ] mob-spawning deny sonra pvp olmasını istemiosan o bölgede /region flag [Bölgenin İsmi ] pvp deny sonra tnt patlamasın diosan /region flag [Bölgenin İsmi ] tnt deny /region flag [Bölgenin İsmi ] creeper-explosion deny yazabilirsin market konusuna gelince orayı bnde anlamadım bulursan bnada söyle

isinlanma kapisi dedigi kapi gibi oluyor su felan var içinden geçince belirli biryere isinlaniyosun
bu arada arkadasin yazdigini okursan belirli biryerde canavar cikmamasi degil istedigi yerde canavar cikmasini istiyor lütfen hepsini ve dogru birsekilde okuduktan sonra yorumlarinizi yapiniz :)

Eolo

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
sanirim arkadaslarinin blok kiramama sebebi Essentials plugininde bir ayar yapman gerekiyor default gurubunda build kismini bulup true yap
canavarlarin sadece belli bölgelerde cikmasini istiyorsan server.propertes dosyasindan canavar spawnini kapa belli yerlerde canavar cikmasi içinde wg kodunu kullan suan bende kodu hatirlamiyorum
pluginlerin ismi ve ne ise yaradiklari su linkte var
https://forum.gamer.com.tr/threads/bukkit-eklentileri-pluginleri-İsteklerinizi-yazabilirsiniz.46881/
isine yaradiysa 1begeni yeter

Sağol +1 ama ben biraz yeniyim ve Essentials pluginine nasıl ayar çekeceğimi anlamadım :(

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Kırılmama olayını GroupManager den default grubunun altındaki build i true yaparak çözebilirsiniz.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Notepad++ ile açarsanız düzgün gözükecektir. Ve hayır. GroupManager den ayarlanıyor.

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar yaratık konusu için bir şey yokmu?

tüm haritayi canavar spawnina kapat sonrada dogmasini istedigin yerlere wg kodu ile canavar spawnina acabilirsin(kodu hatirlamiyorum) yada plugin yükleyerek yapabilirsin gönderdigim linkte olacakti plugin