Yardım edin please Acil :(

SpitFire

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ya ben minecarft pocket edition oynuorum survivor mod ama bnm dunyam cok kisitli acaba hatalimi baska hesap acinca sinirsi dunya ama bnm grlistirdigim hesap sinirli emeklerim bosami gitti sonra madene gidince bedrock cikio ama hic lav cikmio hayatimda hic lav gormedim survivor modda ayrica balik at vb. Yok sadece domuz tobe tobe inek ve kuzu var ve acaip kucukbi dunya ayrica online oynayamiorim yani arkilerimin evine nsl gidilir ki? Hunger game filan giriyo ama nsl oynancani bilmiom yardim ltfnn

Disaster

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
MINECRAFT POCKET EDITION SUAN GELISME ASAMASINDA DUNYALAR SINIRSIZ DEIL VE ONLINE GIRMEK ICIN EDIT EXTERNEL VAR ORDAN GIRILIUOR

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Pocket edition da harita oldukça kısıtlıdır. Dünya bilgisayardaki gibi sınırsız değildir. Ayrıca lav ile illâ karşılaşcaksınız diye bir kâide yok. Yani lavı da diğer amdenler gibi aramanız gerekbilri. Multiplayer oynamak için bir sunucu oluşturabilrisiniz veya bir sunucuya katılabilrisiniz. Arkadaşlarınızla oynamak için ise aynı sunucuya girebilir, bir sunucu açabilir veya sadece localhosttan bir sunucu açıp aynı ağdaki arkadaşlarınızla oynayabilriniz.

SpitFire

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucu nsl olusturabilirim olusturursam bnle oynarmsnz bide hic dogal magara yok hp bn kazdm

enescrafter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
pocket editionda her şey yok ama güncelleniyor oyuna yakında gelcek o özellikler 0.9 şu an alpha aşamasında çıktığında baya özellik olcak şu an minecraft 1.8 snapshotlarında gelen özelliklerin bazıları var bile dayorit andezit mandezit mesada çölde mağaralar çıkıyor bunlar 1.8 snapshotunda eklenmişti pocketede gelcekek onlarıda eklemişler twitterde görmüştüm

Disaster

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bizmle oynaman icin ayni Wifi uzeeinden girmemiz lazim

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SpitFire

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hmm :([DOUBLEPOST=1401531526,1401531490][/DOUBLEPOST]Bnde col bile yok