Yardım Edinnn !!!

kinq211

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Ben ModLoader'i Yükledikten Sonra Mod Yükledim 3 Tane 1.Si x ray Mod Du O Çalıştı Dİğer 2 Mod İse Instant Blocks Ve Instant Massive Structures Mod Du Skydaz İnstaller De 2 Modada Mod Yüklendi Dedi Ama Modun Bloklarını Göremiyorum Arkadşlar Yardım Edermisiniz !!!!

kinq211

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Evet ama zaten manuel kurulum yapmadım auto kurulum yaptı kardeşim META-INF i silmeden oynuyor sorunsuz ama ben play a tıklıyorm yazılar geçio ama masaüstünde bişi olmuo

kinq211

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Napcam arkadaşlar play diyorum sonra yükleniyor hiçbirşey gelmiyor napcam çok sinir oldum :gerçektensinirli::gerçektensinirli::gerçektensinirli:

kinq211

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Black screen bile gelmiyorrr[DOUBLEPOST=1377427682,1377427623][/DOUBLEPOST]ben minecraft a 50 kere reset attım ondan sonra modları yükledim girdim sonra çıktım 2. yi girmiyor[DOUBLEPOST=1377427723][/DOUBLEPOST]Sadece forge profilinde girmiyor[DOUBLEPOST=1377427885][/DOUBLEPOST]LÜTFEN YARDIM EDİNNNN !!!!! :sinirli:

LordOfRavens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu arada dev lanucher gibi bir şey mi kullanıyorsun? Normal lanucher de kur en fazla 1.5.2'ye güncellenen. Ona elle kurarsan hiçbir sorun olmaz.