[Yardım] Essentials Messages

Furkan_GT

Bir Stack
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar Merhaba Essentialsi Türkçeleştirmek Istiyorum Ve Türkçelestiriyorum Daha Sonra LocalHost Sunucu Aciyorum Essentialsi Atiyorum Ama TheLegend Essentialsi Çalısıyor Hiçbirseyide Karıstırmıyorum En Bastan Yapıyorum Gene TheLegend Gene Bukkitten Indirdim Gene TheLegend :) Yardımcı Olun Ya @>>TheLegend<<

MemduhB

Yeni skype: memduhb12941
En iyi cevaplar
0
Klasör silmeden jar yolluyorsan, hata yapıyorsundur. Zaten TheLegend'de jara kodlama diye bir şey yok.

>>TheLegend<<

Легенды никогда не умирают
En iyi cevaplar
4
Klasörü silsende jarı silip tekrar yüklesende benim çevirdiğim mesajlar duracaktır. Essentials yazarlarına Türkçe dil dosyası yollamıştım ve onaylandı. Dolayısıyla artık tüm Essentialslar basit bir ayar değişikliği ile Türkçe olabiliyor. Config dosyasının içerisinde "locale" kelimesini arattır ve karşına gelen "locale: en" satırını "locale: tr" olarak değiştir. Ve essentialsının güncel olduğundan emin ol.

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Furkan_GT

Bir Stack
En iyi cevaplar
0
Klasörü silsende jarı silip tekrar yüklesende benim çevirdiğim mesajlar duracaktır. Essentials yazarlarına Türkçe dil dosyası yollamıştım ve onaylandı. Dolayısıyla artık tüm Essentialslar basit bir ayar değişikliği ile Türkçe olabiliyor. Config dosyasının içerisinde "locale" kelimesini arattır ve karşına gelen "locale: en" satırını "locale: tr" olarak değiştir. Ve essentialsının güncel olduğundan emin ol.

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cok tesekkur ederim.

Telefondan Yazıyorum hatalıysa özür dilerim