Eğer başka bir çözüm bulamazsam o da işime yarar. Teşekkürler.kılıçlar için işe yaramayan bi büyü basarak yap istersen parlamanın bi kodu varmı bilmiyorum ama mesela kılıca solungaç 1 bas işe yaramaz fakat parlar
ben kaskıma darbe xxx bastım spider kafama atlayınca ölmüştü ._.kılıçlar için işe yaramayan bi büyü basarak yap istersen parlamanın bi kodu varmı bilmiyorum ama mesela kılıca solungaç 1 bas işe yaramaz fakat parlar
solungacın öldürmeyeceğinden eminim ._. ama iyiki dedin bildiğim iyi olduben kaskıma darbe xxx bastım spider kafama atlayınca ölmüştü ._.
belki adam vurduğu kişilere nefes aldırır ._.solungacın öldürmeyeceğinden eminim ._. ama iyiki dedin bildiğim iyi oldu
Tüy düşüşü basarız ozaman ._.belki adam vurduğu kişilere nefes aldırır ._.
ozaman adam dağdan düşerqene tüy düşüşü olursa ._. biraz mantık pls , gidin keskinlik 0 basın ._.Tüy düşüşü basarız ozaman ._.
Görünmemesi nasıl yapılıyor?Dediği gibi en düşük level koruma büyülerinden birini basarsın, büyünün görünmesi engellenebiliyor. Engellersin tamamdır al sana parlak kılıç.
Valla şu an tam hatırlamıyorum fakat HideFlags'di galiba. Örnek verecek olursam:Görünmemesi nasıl yapılıyor?
/give @p minecraft:diamond_sword 1 0 {HideFlags:1,ench:[{id:0,lvl:1}]}