Yardım etmek istiyosan konuya .. :) :)

M

MUHDE

Ziyaretçi
Arkadaşlar javayı komple silip kendi ana sitesinden 32 bit olanını yüklemeye çalışacağım.Size haber veririm arkadaşlar.[DOUBLEPOST=1402945084,1402945024][/DOUBLEPOST]Tamamdır hemen silip yeniden kuracağım.[DOUBLEPOST=1402945157][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar 32 bit değilmi bunlar ?
Bilgisayarın kaç bit ise ona göre kuruyor die biliyorum.

InfertaLl

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar verdiğiniz linkten javayı yeniden kurdum ama gene aynı hata oldu inanamıyorum ya ilk defa böyle bir şey başıma geliyor nasıl bir şey bu böyle :/[DOUBLEPOST=1402945844,1402945760][/DOUBLEPOST]
Javanın kendi sitesinde direk senin bilgisayarına göre yüklüyordu.
Update yapsam mı acaba ?[DOUBLEPOST=1402945880][/DOUBLEPOST]Olmadı arkadaşlar bu arada gene aynı hata söylemeyi unutmuşum :/

SpanklyTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Edit Profileden Game Directory olan yazının basındaki kutuyu Tik isareti Koyup tekrar Play dermisin?

SpanklyTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Son kez javanı Update yap Başkada Çözüm yolu bilemiyorum Malesef :/ Gerisini Google Amcadan araştırabilirsin

InfertaLl

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Son kez javanı Update yap Başkada Çözüm yolu bilemiyorum Malesef :/ Gerisini Google Amcadan araştırabilirsin
Ya googleden herşeye baktım yok en son buraya konu açtım belki olur diye ama o da olmicak galiba 100 kere java güncelledim daha nafile olur güncellemem. Galiba 2 yıllık minecraft serüveninin sonuna geldim. Genede çözüm önerilerinizi bekliyorum .. :/ :/ :/

M

MUHDE

Ziyaretçi
Ya googleden herşeye baktım yok en son buraya konu açtım belki olur diye ama o da olmicak galiba 100 kere java güncelledim daha nafile olur güncellemem. Galiba 2 yıllık minecraft serüveninin sonuna geldim. Genede çözüm önerilerinizi bekliyorum .. :/ :/ :/
Yabancı forumlarda konu aç.

InfertaLl

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yabancı forumlarda konu aç.
Abi onu beceremem google translate zaten adam akıllı çeviri yapmıyor benimde ingilizce yeterince yok ne yazacağım nasıl yazdıklarını anlayacağım felan tam bir rezillik olur :/[DOUBLEPOST=1402946453,1402946349][/DOUBLEPOST]
Malesef başka bi çözüm yolu bilemiyorum
Tamam kardeşim elinizden geleni yaptınız off ağlicam nerdeyse vallahi bağımlısı olduğum oyunu oyniyamıcam ya ne yapacam şimdi ben :/ :/[DOUBLEPOST=1402946515][/DOUBLEPOST]Abi o değilde 3 kişi konuyu çözmeye çalışıyoruz şu an biraz daha kişi çözüm önerisi sunamazmıydı ya ?[DOUBLEPOST=1402946684][/DOUBLEPOST]Son bir kez launcheri update yapacağım .

enescrafter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Öyle yaptım arkadaşlar dua edin :D :D[DOUBLEPOST=1402944218,1402943909][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar konuyu bıraktığımı sanmayın önerilerinizi yine bekliyorum ..[DOUBLEPOST=1402944746][/DOUBLEPOST]
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Böyle bir şey oldu bu seferde allahım kafayı yicem ya . :/ :/[DOUBLEPOST=1402944820][/DOUBLEPOST]
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Buda başındaki yazı .
PES 14, Hitman çalışıyo mu

Aykovan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Skype'dan ekle bide Skype ID'ni soyle. Gun icinde herhangi bir zaman yardim etmeye calisirim su anda telefondan pek yardimci olamiyacam kusura bakma...

GT-S7560 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

iboyldz

#OlymposBT[Çırak]
En iyi cevaplar
0
32bit'le alakası yok ben 32 bitle oynuyorum javayı yeniden kur belki ondandır yine olmazza minecraftı başka yerden indir

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
.minecraft i silmeyi ve yeniden kurmayı düşünebilirsin.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk