[Yardım] FactionMu SurvivalMı

WovvY

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar farkındayım burdan birçok konu açtım ve sizlere danısıyorum. Bundan rahatsız olduysanız gerçekten özürdilerim. Yukarıda belirttiğim gibi ileride Server planım var FactionMu açayım yoksa SurvivalMı. Geçmişim var tabikide :D bu sefer olağan üstü dönüş yapıyorum Gelelim Bazı aklımdaki planlara.
Aklımadaki Survival Sunucusu ;
Özellikler;
- Her Bir İş yaparsan Enerji kaybedeceksin toplam 200 enerjin olacak ve yürmene blok koymana savasmanda enerji kaybedeceksin.Ve Bunu Markette Hazır Satılan Buzdolaplarında bulunan {saçma oldu :D ] Enerji içecekleri [RedBull,Burn] gibi enerji lkaynaklarından karsılayacaksın.
- Kendine Özel Tam Bir Rust Mapı Ve ya blokları gibi bi TexTurePack Hazırlayacağım.
- Hayatta Kalmak O kadarda Kolay olmuyacak Yeni Moblar Eklenecek ve kesmesi zor olacak.
- Aksamları Ateşin yanından ayrılamayacaksınız. Gece 0derece altına düşecek ve her 5 saniyede can kaybedeceksiniz.Kısaca Ateş Sizi hayatta tutacak.
-Mağraya girerken ilginc sesler.Hiç beklenmedik Olaylar Size Kucak Açacak.

[baya ekşınlı oldu :D ] Neyse arkadaslar survival hakkındaki düşüncelerim bu Faction hakkındakiler ise klasık :D Survival Sevilirse dahada ekleyeceğğim :D Neyse arkadaslar yorumların alltında belirtiniz isteklerinizi önerilerinizi haa bu arada factionmu olsun yoksa survivalmı bunuda belirtiniz iyi forumlar :D [ Bu arada yarın istanbulda okullar tatil edildi loo :D ]

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Anket ekleseydin bari ._.[DOUBLEPOST=1420666164,1420666033][/DOUBLEPOST]Survival aç ancak reklam yapman lazım.Bir de alacağın yetkililere çok dikkat etmelisin.Bazen onların arasından gereksiz insanlar çıkar.Çok tecrübe ettim.Sunucuyu açtığın zaman beni etiketleyiver.

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Böyle olcaksa survival olsun. Ama enerji olayı bi süre sonra bıktırır. Her yemeğe enerji miktarı ver yenilince o kadar enerji versin.

WovvY

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Böyle olcaksa survival olsun. Ama enerji olayı bi süre sonra bıktırır. Her yemeğe enerji miktarı ver yenilince o kadar enerji versin.
Hayatta kalmak zor olucak :) ve enerji kutusnda için dilediğin zaman arttırabilrsin :)

Anket ekleseydin bari ._. Survival aç ancak reklam yapman lazım.Bir de alacağın yetkililere çok dikkat etmelisin.Bazen onların arasından gereksiz insanlar çıkar.Çok tecrübe ettim.Sunucuyu açtığın zaman beni etiketleyiver.
Sadece Yorumlarınızı Merak Ettim. İstersen skypeden ekle oradan görüşebilirz çünki kendime bi ekip bulmam lazım :)

Mmtern

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayatta kalmak zor olucak :) ve enerji kutusnda için dilediğin zaman arttırabilrsin :)

Sadece Yorumlarınızı Merak Ettim. İstersen skypeden ekle oradan görüşebilirz çünki kendime bi ekip bulmam lazım :)
Benim bazi sunucularda ''Guard'' gorevi gormuslugum var. Istersen sunucuyu actiginda taskinlik,spam yapanlari tespit edebilir gerekli cezayi verebilirim.
(Skype : mmtern31)