[Yardım] Gercekten Düzgün Bir Anti-Hile Lütfen. [Millet FastBow Aciyo]

MrSkript7

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar, Serverime Ne Kadar Anti-Hack Plugini, Kodları Eklediysem Nafile ! Millet Hile Aciyor Keyfine Bakıyor.Artık Tahammülüm Kalmadı.Lütfen Düzgün Bir Anti-Hack Plugini Onerin Lütfen.
Gercekten Cok Ihtiyacimiz Var :(

HappyPvP

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
O zaman tek çare söyleyeyim oyunculara duyuru yap tabelaya fln yaz oto mesajlara yaz hile olanları SS alıp gonderenlere ödül felan yap mesela factionda para verebilirsin PvP serverde level vs.

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
O zaman tek çare söyleyeyim oyunculara duyuru yap tabelaya fln yaz oto mesajlara yaz hile olanları SS alıp gonderenlere ödül felan yap mesela factionda para verebilirsin PvP serverde level vs.
Türkiyede bu işlem uygulanırsa o sunucuda sınırsız item kasarım.

Bu arada AntiAura veya AdvancedAntiCheat (AAC) işe yarıyor ama ayarlarını düzgün yapmalısın :)

MrSkript7

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
AntiAuranin Sorunu Ben Auranin Engellenmesini Istiyorum Ancak O Kontrol Ediyor Komutla

MrSkript7

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Gercek Hayatta Istedigim Kadar Para Harcayabiliyorum Ancak Babamin Dedikleri Yuzunden Telefonuma Para Gonderemiyorum Lanet Olsun :(
Dolandirilirmisim O Yuzdenmis.

MrSkript7

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Evet Ininal Kart Alacagim Zaten Yarın.Babamla Gitsek Sanirim Babam Migrosu Deliye Cevirir.Bu Yuzden Tek Yada Annemle Gidecegim.(Sadece Yanimda Bir Buyugun Olmasi Gerektigi Icin)

MrSkript7

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Evime Yakın Nerelerden Yatıracagim Para.(Okul Takımım Var Her Hafta 1 Mac O Yorgunluk Zaten Butun Hafta Yetiyor)Bilemiyorum Arastiracagim.
Bu Arada Serverimde Nasil Vip Alcaklar Hic Dusunmedim o_0

ensiha

Bratackk <3
En iyi cevaplar
0
Evet Ininal Kart Alacagim Zaten Yarın.Babamla Gitsek Sanirim Babam Migrosu Deliye Cevirir.Bu Yuzden Tek Yada Annemle Gidecegim.(Sadece Yanimda Bir Buyugun Olmasi Gerektigi Icin)
ininal alıcaksan yanında büyük birinin olmasi sart değil 10 yaşındaki biri bile tek başına alabilir

Evime Yakın Nerelerden Yatıracagim Para.(Okul Takımım Var Her Hafta 1 Mac O Yorgunluk Zaten Butun Hafta Yetiyor)Bilemiyorum Arastiracagim.
Bu Arada Serverimde Nasil Vip Alcaklar Hic Dusunmedim o_0
ininal alırsan PTT / Migros / Migros jet