hudayfa1907
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Selamun Aleyküm. Serverimdeki GroupManager dosyasına Başka Bir GroupManager Dosyasından Group Eklemek İstiyorum Acil Yardım Eder Misiniz?
Son düzenleme:
Yardım etmiyeceksen neden bunu yazıyorsun ?Yardım Edebilirdim....Ama Sonuna Koyduğun Ifadeler Yüzünden Etmeyeceğim Kardeşim...
Hayır Ben Değiştirmek İstemiyorum Sadece Ordakileri Kendi GroupManagerime Geçirmek İstiyorumÇok basit.Kendi serverindeki GroupManager'i yedekle.GroupManager'i sil.İstediğin GroupManager dosyasını sildiğin GroupManager dosyasının yerine at.
Yardım etmiyeceksen neden bunu yazıyorsun ?
Bir şey yapmadan sadece konuyu kapatıp gidiceksin.
O zaman istediğin GroupManager'in içindeki şeyleri 'kopyala' yap sonra onları koyacağın GroupManager'in içine 'yapıştır' yap.Hayır Ben Değiştirmek İstemiyorum Sadece Ordakileri Kendi GroupManagerime Geçirmek İstiyorum
Onu Yaptım Group Manager Bozuldu Ondan Başka Yapmam Gereken bir şey Varmı ?O zaman istediğin GroupManager'in içindeki şeyleri 'kopyala' yap sonra onları koyacağın GroupManager'in içine 'yapıştır' yap.
Aklıma başka hiçbir fikir gelmiyor.Onu Yaptım Group Manager Bozuldu Ondan Başka Yapmam Gereken bir şey Varmı ?
Aklıma başka hiçbir fikir gelmiyor.
GroupManager nasıl bozuluyor anlamadım ? Komutlara oraya copy-paste yapıcaksın...
Bende olmuşdu ama sende olmadı /: