[Yardım] Hellpmiiğğğğ 4 Adet plugin lazım Portal-Reklam Engelleme-Npc-Havada uçan Yazı Plugini

gogorec

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
[Yardım] Hellpmiiğğğğ 3 Adet plugin lazım Portal-Reklam Engelleme-Npc Plugini lazım özellikle reklam engelleme yokmu mesela yazıyor bimlemlebimlelecraft.nitrado.net gelin süper sw felan diye ben bunu nasıl engelliyebilirim :) bide npc plugini lazım npc kurup hareket ettirebiceğimiz :D bide portal plugini yokmu sw lerde giriyorsun portaldan baska warplara ısınlıyor bide havada yazılar oluyor sağda soldada resimler mesela servera hosgeldin yazıyor havada :D bu bu pluginlerin adını bilen gören duyan varmıdır :D bide kullanıpta bilenniniz varsa söleyebilirmi naasıl olusturuluyor diee :)

gogorec

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Deniyecem :) ataberk reklamı nasıl engelliyor ??

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Deniyecem :) ataberk reklamı nasıl engelliyor ??

Verdiğim linkte anlatılıyor:
Kod:
    omitted website support -> this means you can add in passable websites that your users can talk about * See omittedwebsites.txt
    HybridKeywordListener -> blocks keywords and depending on your own criteria it'll add a certain number of points for that message. * See keywords.txt
    all flagged messages are stored along with the time in msglog.txt
    all txt files are located in plugins/*******
Websiteler için kullanılan kaynak belgesi omittedwebsites.txt belgesi. Engelelmek istediklerini bu belgeye ekleyin.

gogorec

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Aynen ben simdi bozarım ya verdinizde ben anlamadım nasıl yapılıyor anti reklam :/

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Şu an onun anlatımını yapacak akdar zamanım yok. PHP ile uğraşıyorum o yüzden şöyle yapalım. Şöyle bir plugin buldum:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bu çok daha kolay. Ve ayrıca içinde anlatımı var. Hem de resimli. Hem chat hemde tabela koruması var. Sadece yetki verilmiş kişiler reklam yapabilir. Ayrıca oyuna /clearchat (/cc) , /mute ve /unmute komutlarını da ekliyor. Tek yapman gereken plugini klasöre atmak.

Canyo

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

gogorec

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ya npc pluginini yükledim reset attım ./npc create hammaddagorevlisi yapıyorum olmuyor baska komutları - adlar kullandım yine olmuyor help felan demiyor tepki vermiyor direk :D ./help npc diyorum çıkıyor plugin nasıl halledicem ?

Canyo

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ya npc pluginini yükledim reset attım ./npc create hammaddagorevlisi yapıyorum olmuyor baska komutları - adlar kullandım yine olmuyor help felan demiyor tepki vermiyor direk :D ./help npc diyorum çıkıyor plugin nasıl halledicem ?
Doğru yüklediğinden emin ol :D ./pl yada ./plugins yaz citizens yeşil renkliyse sorun yok. Birde npclerin isimlerini çok yazma çıkmayabilir.

gogorec

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Tmm siz atabilirmisiniz ? :) npc pluginin ? :) linkini