SerhatGundogdu
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Beyler bazı serverlarda görüyorum adam ölünce sk loadı otomatik veriyor bunu skriptlemi yapıyorlar yoksa başka şekilde yapabilirmiyim şimdiden teşekkürler
araştırdım fakan bulamadım varsa atabilirmisin[DOUBLEPOST=1439328567,1439328531][/DOUBLEPOST]SK, ile çok kolay bir şekilde yapılabiliyor. Biraz araştır bulabilirsin.
adam ölünce direk sk load veriyor adam hiçbir şeye basmıyorBiraz Daha Ayrıntılı Anlatırmısın
araştırdım fakan bulamadım varsa atabilirmisin[DOUBLEPOST=1439328567,1439328531][/DOUBLEPOST]
adam ölünce direk sk load veriyor adam hiçbir şeye basmıyor
on death of a player:
execute player command "/sk load"
(Bari yardımın dokunsun diye mesaj atan jojuk <<<<<)Kod:on death of a player: execute player command "/sk load"
Yakışıklı ben o plugini bilmediğim için böyle bir şey yaptım "load <isim>" varmı yokmu ben bilmem(Bari yardımın dokunsun diye mesaj atan jojuk <<<<<)
O yaptığın sanırsam oyuncu ölünce oyuncu'nun ağzından komut gönderiyor ama oyuncunun yetkisi yoksa ?
Yani öldüğü zaman konsol'dan yazması gerekmez mi ?![]()
Yetkisine bakmadan atıyor ;-;(Bari yardımın dokunsun diye mesaj atan jojuk <<<<<)
O yaptığın sanırsam oyuncu ölünce oyuncu'nun ağzından komut gönderiyor ama oyuncunun yetkisi yoksa ?
Yani öldüğü zaman konsol'dan yazması gerekmez mi ?![]()