Yardim Hile Yazamıyorum

Craftkolik43

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
oyun açıkken hile yazmak için t harfine basıyorum ama yazı yazılan kutu açılmıyor. sürüm 1.2.5.
bu sürümde hile yazılıyormu

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
ayarlar/kontroller/sohbet ordaki kisimda tikla ve t harfine bas tamam de 2kez oyuna dön t bas yine cikmassa bozuktür

<[GürkanTR]>

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft'ın ayarlarını değiştirmen lazım.

Ayarlar>Kontroller

Sohbet'teki T harfine tıkla sonra ENTER'a klavyeden bas.Sonra tekrar yazma menüsünü açmayı dene.(ENTER'a basarak)

okangungor

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Benim bildigim 1.2.5 de hile yazamıyorduk hile yazmak için updata yapmalısın veya single player commands
indirmeilisin

Exo

Gray
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Hileden kastı arkadaşımızın gamemode vb komutlardır.1.2.5 sürümünde bu komutlar bulunmamaktadır.

bahaberk33

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
benimki 1.5.2 ben ayarlar/kontroller/sohbet ten yapıom yine olmuoyo silip yeniden indiriom olmuyo olmuyo

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
1.2.5'de singleplayer için chat ne yazıkki yoktur. /gamemode gibi kodlarda yoktur dostum.

Alejale

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Single Player Command modunu yüklemediysen açılmaz tabii ki yüklediysen Modloader I indirmelisin bu ikisini de Minecraft.jar'a koy bunları bilmiyorsan youtube den izleyebilirsin arkadaşım!EĞER Multiplayer oynuyorsan Single Player Command modunu yüklemene gerek kalmaz "T" ye basınca LSHİFT tuşuna basıp 7 ye bas Sonra / işareti çıkacak /gamemode 1 (creative) /gamemode 0 (survival) e geçmeni sağlar !İyi Forumlar Dilerim![DOUBLEPOST=1371560562,1371560415][/DOUBLEPOST]he single player modunu bende unuttum şimdi :çoküzgün: Neyse youtubeden bak artık[DOUBLEPOST=1371560845][/DOUBLEPOST]modu İndirmeyi Unuttum Bak sen youtubede olursa dön bize :)