[Yardım]İmkansız Gibi Görünüyo

Dul Bırakan

Ďℍ₰ ƐXƬΛSY ☠™ //// ƵŦ|☪ Naked™
En iyi cevaplar
0
Şimdi Arkadaşalr İstegim demir balta ile biyere sag tiklayınca şimşek cakcak ve patlama olcak ve mesela bu patlama 5 tnt gücünde o 5 tnt gücündeki patlama olan yerde adam varsa onun 5 canı gitcek

ben patlama ve şimşek çakmayı halletim fakat Patladıgı yerdeki adamarın canı Gitmiyor Bunu Yamak İmkansızmı alın bu patlama ve şimşek kodu

Kod:
on rightclick holding a iron axe:
    strike lightning at targeted block
    create an explosion of force 5 at targeted block

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
Yaw Sanane Benim Canım Böyle İstiyor Yardım Etmiceksen Boşuna Boşuna Mesaj Yazma Konuma Lütfen !
Kimseye "sanane" diyemezsin. Babanın forumu değil burası. İstediğin gibi konu açıp forumu kirletemezsin de. Serverin çoğunu forum yaptı neredeyse.

Dul Bırakan

En iyi cevaplar
0
Kimseye "sanane" diyemezsin. Babanın forumu değil burası. İstediğin gibi konu açıp forumu kirletemezsin de. Serverin çoğunu forum yaptı neredeyse.
Uzatma Kardesim Ya Seni İlgilendirmez ya Ben yardım İstiyom Git Lütfen Birdahada Hic Bir Konuma Mesaj Yazma !!![DOUBLEPOST=1412525331,1412525281][/DOUBLEPOST]
Uzatma Kardesim Ya Seni İlgilendirmez ya Ben yardım İstiyom Git Lütfen Birdahada Hic Bir Konuma Mesaj Yazma !!!
Tmm kardeşim Haklsısın Yardım Edmicekseniz Gidin Lütfen

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
Uzatma Kardesim Ya Seni İlgilendirmez ya Ben yardım İstiyom Git Lütfen Birdahada Hic Bir Konuma Mesaj Yazma !!![DOUBLEPOST=1412525331,1412525281][/DOUBLEPOST]
Tmm kardeşim Haklsısın Yardım Edmicekseniz Gidin Lütfen
Beni ilgilendirir. Hem de dibine kadar. Ben forumda senin gereksiz konularını görmek istemiyorum. Uzatan da sensin. Susup özür dilemek yerine atar yapıyorsun.

Dul Bırakan

En iyi cevaplar
0
Ben aynısını açmadım Dedim sana İyi anla öbürkünde Patlama olmasını istiodum buldum bunda ise adamın canı Gitmesini istiom