[YARDIM] İnfoBoard Ada Leveli Gösterme

TahaAtan01

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0

Merhabalar.
SkyBlock'da İnfoBoard Plugininde Ada Leveli Nasıl Gösterilir ?
Bir Türlü Bulamadım

Şimdiden Teşekkür Ederim.​

AlperKTS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
7
InfoBoard eklentisinde ada levelini gösteremezsin.
Oyuncu tagının başında Ada Levelinin göstermesini istiyorsan;
Essentials>config.yml'de
Kod:
askyblock_island_level

CraxyTR

mc.silencenw.com
En iyi cevaplar
0
InfoBoard eskimedimi artık ? FeatherBoard kullanmanızı tavsiye ederim.

Pledix

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
FeatherBoard ücretli bir eklentidir, leak kullanarak geliştiricinin hakkına girmek istiyorsanız buyurun.

CraxyTR

mc.silencenw.com
En iyi cevaplar
0
FeatherBoard ücretli bir eklentidir, leak kullanarak geliştiricinin hakkına girmek istiyorsanız buyurun.
Her kesin kullandığı bir eklenti ve Plugin Paketlerinin içinde dahi bulunuyor. Kimsenin hakkına girmek gibi bir niyetim yok ancak her kes kullandığı bir eklentiyi biz neden kullanmıyalım?

drawwdev

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Her kesin kullandığı bir eklenti ve Plugin Paketlerinin içinde dahi bulunuyor. Kimsenin hakkına girmek gibi bir niyetim yok ancak her kes kullandığı bir eklentiyi biz neden kullanmıyalım?
Bu nasıl bir mantık anlamadım fakat. Proje için verilen bir emek var ve bunun ücretini ödemeden kullanırsan o kişinin emeğine saygısızlık olur. Tabii bu senin seçimin. Herkes kullanıyor diye bende kullanayım demek bence bencilce bir davranış.

CraxyTR

mc.silencenw.com
En iyi cevaplar
0
Bu nasıl bir mantık anlamadım fakat. Proje için verilen bir emek var ve bunun ücretini ödemeden kullanırsan o kişinin emeğine saygısızlık olur. Tabii bu senin seçimin. Herkes kullanıyor diye bende kullanayım demek bence bencilce bir davranış.
Bu benim düşüncem.