Centeglassered

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yanına bir PlayerInte. nesnesi koyup rightclick varsa iptal edebilirsin böylece geriye yalnızca e ye basıp açılan inv. kalıyor[DOUBLEPOST=1421927367,1421927156][/DOUBLEPOST]
Kod:
@EventHandler(priority = EventPriority.NORMAL)
    public void onPlayerChat(InventoryOpenEvent event, PlayerInteractEvent e)
    {

Player Player =((OfflinePlayer) event).getPlayer();
        String PlayerName = Player.getName();

if (e.getAction() == Action.RIGHT_CLICK_BLOCK) {

return;
        }

if (PlayerName.compareTo("1") != 0)
              {
            event.setCancelled(true);
              }
           else
           {
            Player.getPlayer().sendMessage( " İf başarılı");

//           Player.sendMessage("Eşit");
           }

}

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yalnız adam envateri e yerine başka tuşa basarsa yani envanter açmayı başka tuşla gerçekleştirirse bu kod çalışmaz.Vede ayriyetten kod çalışmıyor. Envanteri algılamıyor açınca e tuşu ile

Centeglassered

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yalnız adam envateri e yerine başka tuşa basarsa yani envanter açmayı başka tuşla gerçekleştirirse bu kod çalışmaz.Vede ayriyetten kod çalışmıyor. Envanteri algılamıyor açınca e tuşu ile
Hayır bu kod ters tıklayarak açılan envanterler de bile mesaj gönderilmesini engelliyor. Fakat sorun bukkitde. Bize lazım olan event yok. Kendimiz yazmalıyız.[DOUBLEPOST=1421927874,1421927794][/DOUBLEPOST]Yani orada yazdığım eğer bir bloğa ters tıklanmışsa bu metottan çık. Çünkü kimse bir bloğa ters tıklayarak envanterini açamaz.

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayır bu kod ters tıklayarak açılan envanterler de bile mesaj gönderilmesini engelliyor. Fakat sorun bukkitde. Bize lazım olan event yok. Kendimiz yazmalıyız.[DOUBLEPOST=1421927874,1421927794][/DOUBLEPOST]Yani orada yazdığım eğer bir bloğa ters tıklanmışsa bu metottan çık. Çünkü kimse bir bloğa ters tıklayarak envanterini açamaz.
Tmm tekrar deniyorum. Fakat yine çalışmıyor sağ ile chest açıyorum gene çalışmıyor o eventi kodlamak içinse envanteri açtığını nasıl farkettircez bi değer string bişi olsa :) envanter açınca değişen :)

Centeglassered

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İşte sorun bu Bukkit'de yok. En azından ben bulamadım. Event packageındaki metodların ve classların hepsine baktım ama yok!

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
WildSkript plugini + skript plugini ile çok kolay kodlanılıyor :(
on inventory open:
send "test"

Edit: az önce denedimde niyeyse çantamı açınca değil çantamı kapatınca oldu ben mi yanlış hatırlıyorum :( :(
Edit2: ve sandığı kapatıncada oluyor.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Konu hort olacak fakat sıkıntın hala varsa şöyle düzeltebilirsin, etiketi görmemişim fakat sorununu şöyle çözebilirsin;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Minecraftplayerr

En iyi cevaplar
7
Konu hort olacak fakat sıkıntın hala varsa şöyle düzeltebilirsin, etiketi görmemişim fakat sorununu şöyle çözebilirsin;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Plugin yazmayı bıraktım şu an ama bir gün bu konuya dönersem ve plugin yazmaya başlarsam kodu alırım ^^
(Umarım konu silinmez :/)

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben deniyorum haber veririm Schaffer79[DOUBLEPOST=1423301120,1423300662][/DOUBLEPOST]Ek: Çalışmıyor Malesef hatta hiçbir tepki vermiyor kod envanter açmaya chest açmaya vb Moonstalker adıda doğru yazdım :/ hiçbir oynamada yapmadım.

Minecraftplayerr

En iyi cevaplar
7
Ben deniyorum haber veririm Schaffer79[DOUBLEPOST=1423301120,1423300662][/DOUBLEPOST]Ek: Çalışmıyor Malesef hatta hiçbir tepki vermiyor kod envanter açmaya chest açmaya vb Moonstalker adıda doğru yazdım :/ hiçbir oynamada yapmadım.
Benim 1.9+ sürümlerinin çıkmasını beklemem şart :/
Neyse zaten pdv yazıyorum artık.
(Çaktırmayın pdv değil güvenlik için anlayan anladı.)

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Biraz araştırdım ve şunu fark ettim, oyuncu çantasını açarken sunucuya herhangi bir paket göndermez Client tabanlı çalışır. Bu demek oluyor ki ne yazık ki bir eklenti ile oyuncunun çantasını kapamanız mümkün değil fakat oyuncu çantasında herhangi bir eşyaya tıkladığında falan kapatabilirsiniz. Paket yollamıyor ise yapılmasının en azından eklenti ile imkansız olduğunu düşünüyorum @IRFN bir bize anlatsa çok hoş olur.

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biraz araştırdım ve şunu fark ettim, oyuncu çantasını açarken sunucuya herhangi bir paket göndermez Client tabanlı çalışır. Bu demek oluyor ki ne yazık ki bir eklenti ile oyuncunun çantasını kapamanız mümkün değil fakat oyuncu çantasında herhangi bir eşyaya tıkladığında falan kapatabilirsiniz. Paket yollamıyor ise yapılmasının en azından eklenti ile imkansız olduğunu düşünüyorum @IRFN bir bize anlatsa çok hoş olur.
Aynen bide ben özellikle bukkitin sitesindeki tüm eventleri kontrol ettim bu konu hakkında bie event yok.