Beyluce
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba arkadaşlar, skript kodlamaya çalışıyorum. Bu benim ilk skript im olacak. Bir sürü araştırma yaptım fakat dediğim gibi ilk olduğundan temel bilgileri bilmiyor olabilirim. Asıl isteğim: skript in oluşturduğu köylünün yeri (itilerek vb. yöntemler ile) değiştirilmemesi, canının azalmaması, takas yapılmaması(hiç değilse katman kayasına katman kayası versin) ve rengini mor yapmem için neleri (aşağıya koyduğum koda) yazmamın lazım olduğunu söylemeniz. Bunun yanında dediğim gibi; temel bilgileri bilmiyor olabilirim, fark ettiğiniz eksikleri belirtirseniz sevinirim..
Not: Bu koddaki amacım, skyblock sunucusuna oyuncu girdiğinde karşısına rehberlik edecek mor renkli ve Beatrice isimli bir köylü oluşturulması. Beatrice, yeni oyuncumuza yeni bir ada oluşturması için yardım etmesi. Oyuncu yeni oluşturduğu adaya gidince/ spawn isimli dünyadan ayrılınca Beatrice' nin de spawn isimli dünyadan silinmesi.
Şimdiden vaktinizi ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim
..
Kod:
on first join:
spawn a villager at the targeted block
set name of spawned villager to "&0Beatrice"
message "&5Beatrice&0: &3Skyblock alemine hos geldin %player%!"
wait 3 seconds
message "&5Beatrice&0: &3Lordum, oyuna baslamak icin ilk once bir ada almaliyiz.."
wait 3 seconds
message "&9Ip Ucu&8>> &fAdanizi almak icin "T" tusuna basip &e/is create &f yazin."
kill the spawned villager
wait 15 seconds
if player is in "spawn":
message "&cLutfen bir ada alin veya var olan adaniza &e/is home &c yazrak donus yapin"
else
...
Not: Bu koddaki amacım, skyblock sunucusuna oyuncu girdiğinde karşısına rehberlik edecek mor renkli ve Beatrice isimli bir köylü oluşturulması. Beatrice, yeni oyuncumuza yeni bir ada oluşturması için yardım etmesi. Oyuncu yeni oluşturduğu adaya gidince/ spawn isimli dünyadan ayrılınca Beatrice' nin de spawn isimli dünyadan silinmesi.
Şimdiden vaktinizi ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim