nereye koyacağım kiBenim dediğimi yanlış koymuşsun benim dediğim yukarıda ki sorunlu satırın bir kısmıydı içine bakarsan anlarsın zaten nasıl koyman gerektiğini. "indentation" hataları devam ederse boşluklara dikkat et.
elmasa sağ tıkladığı zaman yazısının altındaki satıra koydum dediğini o hatalar çıktı sonra sonuna : koydum bir hataya düştüBenim dediğimi yanlış koymuşsun benim dediğim yukarıda ki sorunlu satırın bir kısmıydı içine bakarsan anlarsın zaten nasıl koyman gerektiğini. "indentation" hataları devam ederse boşluklara dikkat et.
Bu arada Skript çalıştığında olacaklara dokunmuyorum sadece hataları çözüyorum.if distance between player and targeted block is smaller than 30:
1 dk deniyorum ustaTamamdır hatalı satır çözülmüş ve diğer hatalı satır gözükmüş, 3. satırı şöyle yap:
Bu arada Skript çalıştığında olacaklara dokunmuyorum sadece hataları çözüyorum.
.-.
4. satır: push player direction from player to targeted block at speed 5
push player (direction from player to targeted block) at speed 5
rightclick with diamond:
loop blocks between block at player's head and targeted block:
if distance between player and targeted block is smaller than 30:
push player infront at speed 5
loop entities in radius 1 around the loop-block:
damage entity by 5 hearts
hata vermedi ama götürmüyorda kod şu ve bu arada kullanan kişiye hasar veriyor içinden geçtiklerine hasar verecek şekilde yapabilirmisin
Kod:rightclick with diamond: loop blocks between block at player's head and targeted block: if distance between player and targeted block is smaller than 30: push player infront at speed 5 loop entities in radius 1 around the loop-block: damage entity by 5 hearts
push player infront at speed 5
usta sen bi sw ye gelebilirmisin ? wweturkiye.nitrado.netpush player infront at speed 5