BerkaySefer01
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Adı <green>Evet olan yani yeşil renkte Evet olan çubuğa sağ tıklayınca {money.%player%} ye 2000 ekliyecek yaparsanız teşekkürler
yaa çok saol sadece : yi koymamışım diyorum neden olmuyorPHP:on rightclick with stick: tool of player's name is "<green>Evet": add 2000 to {money.%player%}
@MhaWTHoR Sana Bir Sorum Olacak iConomy' nin Para Belirtme Şeyi "{money.%player%}" Olarakmı Geçiyor ?PHP:on rightclick with stick: tool of player's name is "<green>Evet": add 2000 to {money.%player%}
Vault olmazsa hiç biri çalışmaz bu aradaHayır.
Kod:player's balance
%player's money%Yani Sonuç Olarak iConomy' nin Para Şeyi Ney ?
Teşekkür Ederim%player's money%
Not: Vault ve iConomy pluginlerinin son sürümlerini gerektirir.
Teşekkür Ederim
@Minecraftplayerr Ben Bir Skript Yazıyorum Ancak Adamın Parasını Kontrol Edemiyorum Senin Verdiğin Gibi Yaptım Ama Olmuyor Tam Olarak Yapmak İstediğim Şey Şu Eğer Adamın Parası 1000 İse .... Bunu Yazabilir misin ? Bir Kaç Tane Daha Şey Denedim Olmadı iConomy Ve Vaultun Son Sürümünü Kullanıyorum.
if player's balance is bigger than 999:
bunu deneyin:Bu Hatayı Alıyorum Gerekli Olan Bir Plugin mi Var ? iConomy Ve Vault Yüklü Ayrıca SkQuery de Var ?PHP:[14:58:58 ERROR]: 'player's balance' is not an entity type (yetkililer.sk, line 7: if player's balance is bigger than 999:')
@Bartuzen
[10:33:38 ERROR]: 'player's money bigger than 999' is not a boolean (yes/no) (Ye
tkililer.sk, line 7: if player's money bigger than 999:')
Demek ki alttaki olmamış. Üstteki kodu yapacaksın. Büyük ihtimal pluginlerin güncel değil çünkü bende de böyle oluyordu eksik/güncel olmayan pluginler olduğunda.İkisini de Denedim Alttaki Oldu Ancak Şimdide Bu Hatayı Alıyorum
@MinecraftplayerrPHP:[10:33:38 ERROR]: 'player's money bigger than 999' is not a boolean (yes/no) (Ye tkililer.sk, line 7: if player's money bigger than 999:')
Update Görünmüyor Ve Dediğiniz Pluginlerin Hepsi Var iConomy Dışında Bana Bir Para Şeyi Oluşturup Yollayabilir misin ? Tabi iConomy İle Uyumlu Olursa Yani iConomyden Alış - Veriş Yaptığında Senin Oluşturduğun Paradan da Eksilsin Artsın Falan Bende Bu Para Şeyini Senin Yolladığında Uygulayayım Öyle Bir Şey Mümkün mü Yapılabilirse Yapar mısın ? Gerçekten Çok LazımDemek ki alttaki olmamış. Üstteki kodu yapacaksın. Büyük ihtimal pluginlerin güncel değil çünkü bende de böyle oluyordu eksik/güncel olmayan pluginler olduğunda.
Vault ve iConomy ve para plugininin yüklü ve güncel olduğundan emin olun.