[Yardım] Kolay Ama Yapıyorum Yapıyorum olmuyor?

BerkaySefer01

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adı <green>Evet olan yani yeşil renkte Evet olan çubuğa sağ tıklayınca {money.%player%} ye 2000 ekliyecek yaparsanız teşekkürler

• Beğen
Reactions: Jok

darqanqel123

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
%player's money%
Not: Vault ve iConomy pluginlerinin son sürümlerini gerektirir.
Teşekkür Ederim :)

@Minecraftplayerr Ben Bir Skript Yazıyorum Ancak Adamın Parasını Kontrol Edemiyorum Senin Verdiğin Gibi Yaptım Ama Olmuyor Tam Olarak Yapmak İstediğim Şey Şu Eğer Adamın Parası 1000 İse .... Bunu Yazabilir misin ? Bir Kaç Tane Daha Şey Denedim Olmadı iConomy Ve Vaultun Son Sürümünü Kullanıyorum.

Bartuzen

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Teşekkür Ederim :)

@Minecraftplayerr Ben Bir Skript Yazıyorum Ancak Adamın Parasını Kontrol Edemiyorum Senin Verdiğin Gibi Yaptım Ama Olmuyor Tam Olarak Yapmak İstediğim Şey Şu Eğer Adamın Parası 1000 İse .... Bunu Yazabilir misin ? Bir Kaç Tane Daha Şey Denedim Olmadı iConomy Ve Vaultun Son Sürümünü Kullanıyorum.
Kod:
if player's balance is bigger than 999:

darqanqel123

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
PHP:
[14:58:58 ERROR]: 'player's balance' is not an entity type (yetkililer.sk, line
7: if player's balance is bigger than 999:')
Bu Hatayı Alıyorum Gerekli Olan Bir Plugin mi Var ? iConomy Ve Vault Yüklü Ayrıca SkQuery de Var ?
@Bartuzen

Son düzenleme:

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
PHP:
[14:58:58 ERROR]: 'player's balance' is not an entity type (yetkililer.sk, line
7: if player's balance is bigger than 999:')
Bu Hatayı Alıyorum Gerekli Olan Bir Plugin mi Var ? iConomy Ve Vault Yüklü Ayrıca SkQuery de Var ?
@Bartuzen
bunu deneyin:
player's money is bigger than 999:

bir de bunu deneyin:
player's money bigger than 999:

darqanqel123

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İkisini de Denedim Alttaki Oldu Ancak Şimdide Bu Hatayı Alıyorum :(
PHP:
[10:33:38 ERROR]: 'player's money bigger than 999' is not a boolean (yes/no) (Ye
tkililer.sk, line 7: if player's money bigger than 999:')
@Minecraftplayerr

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
İkisini de Denedim Alttaki Oldu Ancak Şimdide Bu Hatayı Alıyorum :(
PHP:
[10:33:38 ERROR]: 'player's money bigger than 999' is not a boolean (yes/no) (Ye
tkililer.sk, line 7: if player's money bigger than 999:')
@Minecraftplayerr
Demek ki alttaki olmamış. Üstteki kodu yapacaksın. Büyük ihtimal pluginlerin güncel değil çünkü bende de böyle oluyordu eksik/güncel olmayan pluginler olduğunda.

Vault ve iConomy ve para plugininin yüklü ve güncel olduğundan emin olun.

darqanqel123

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Demek ki alttaki olmamış. Üstteki kodu yapacaksın. Büyük ihtimal pluginlerin güncel değil çünkü bende de böyle oluyordu eksik/güncel olmayan pluginler olduğunda.

Vault ve iConomy ve para plugininin yüklü ve güncel olduğundan emin olun.
Update Görünmüyor Ve Dediğiniz Pluginlerin Hepsi Var iConomy Dışında Bana Bir Para Şeyi Oluşturup Yollayabilir misin ? Tabi iConomy İle Uyumlu Olursa Yani iConomyden Alış - Veriş Yaptığında Senin Oluşturduğun Paradan da Eksilsin Artsın Falan Bende Bu Para Şeyini Senin Yolladığında Uygulayayım Öyle Bir Şey Mümkün mü Yapılabilirse Yapar mısın ? Gerçekten Çok Lazım :)
@Minecraftplayerr