Yardım Lazım Beyler Buraya Ne Yapayım ? İÇERİ GEL

SonGünMC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba Dostlar;
Ben Size Bu Akşam Üzerinde Çalıştığım Faction Server
Mapındaki Boşluğu Ne Yaparak Doldurabileceğimi Soracağım
Sakına Pazar Alanı Yap Demeyin Ayrı Bi Pazar Alanı Yaptım Çünki....
VipBilgi-Yardım-Kurallar-Nether-Çöp-Bilgi-İletişimAlanı VB. Şeyler Demeyin

@Glyphl Ben Seni Örnek Almış Birisiyim .) Sen Bi Şeyler Söylersen Sevinirim
-Fotoğraflar-
Marketin Önündeki Boş Alana Ne Yapmalıyım

HAVADAN

Pazar Alanı

Buda BurakOyunda'ya Hediyem :)
Burakuslar Burdamı?

MAP HAKKINDAKİ YORUMLARINIZIDA YAZINIZ LÜTFEN
Önerilerinizi Bekliyorum ....

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
hivemc arıları op*
biome yap (doğal bi alan park falanda olaiblir ortaya şık bir havuz etrafına banklar vb,şu an yaptığım bi yapıdan resim veriyim ona benzer bi ağaç koy yada)

buda ağacı aldığım mapın linki ;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
O değilde haritanın neredeyse yarısından çoğu ç(ALINTI) .s

Son düzenleme:
L

LifeTaker

Ziyaretçi
Öncelikle ilk dikkatimi çeken şey sondan bir önceki resim pazar alanı sanırım oranın duvarları fazla basite kaçmış ve kuvars çok yoğun kullanıldığında göze hoş gelmiyor ''artık''. Yani modern bir tema yapmaya çalışmışsın ama sadece kuvarsla olmaz o iş ve de hayatta kalma sunucularına yakışmıyor modern pek doğrusu.
Ki şöyle de bir durum var doğma yerini dikdörtgen yapmışsın bu işini çok zorlandırır. Hadi dağlar haritanın ortalamasının üzerinde ama yine de kötü doğal görüntü olmamış pek, bahçeler çok basite kaçmış sanırım sadece kemik tozu kullanmışsın (ilk başladığımda ben de sadece kemik tozu kullanırdım :) ) orada yaprak balkabağı ve diğer uzun çiçekler vs. kullanarak çok çok daha güzel bir görüntü elde edebilirsin :) Orası senin yaratıcılığına kalmış. Bunları seni üzmek ya da kırmak için değil haritanı daha iyi yapman için söylüyorum umarım alınmazsın :) İyi forumlar herkese

SonGünMC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Haritan güzel . Boşluğa NPC ile halk yapabilirsin . Ya da manav ?
Öyle Seyler Aklıma Geldi Aslında Ama Bakalım Seçeriz Birini[DOUBLEPOST=1418411317,1418411160][/DOUBLEPOST]
Öncelikle ilk dikkatimi çeken şey sondan bir önceki resim pazar alanı sanırım oranın duvarları fazla basite kaçmış ve kuvars çok yoğun kullanıldığında göze hoş gelmiyor ''artık''. Yani modern bir tema yapmaya çalışmışsın ama sadece kuvarsla olmaz o iş ve de hayatta kalma sunucularına yakışmıyor modern pek doğrusu.
Ki şöyle de bir durum var doğma yerini dikdörtgen yapmışsın bu işini çok zorlandırır. Hadi dağlar haritanın ortalamasının üzerinde ama yine de kötü doğal görüntü olmamış pek, bahçeler çok basite kaçmış sanırım sadece kemik tozu kullanmışsın (ilk başladığımda ben de sadece kemik tozu kullanırdım :) ) orada yaprak balkabağı ve diğer uzun çiçekler vs. kullanarak çok çok daha güzel bir görüntü elde edebilirsin :) Orası senin yaratıcılığına kalmış. Bunları seni üzmek ya da kırmak için değil haritanı daha iyi yapman için söylüyorum umarım alınmazsın :) İyi forumlar herkese
Bende Haritalar Yapıp Satıyorum Pek Tanınmasamda İyi Projeler Yapıyorum Onu Bunu Geçelim Bana Güzel Dağ Nasıl Yaparım Ögret Göstereyim Kendimi :) Bu Map 1.5.2 Sunucuya Yapılıyor O Yüzden Bu Kadar Olcak :) İyi Akşamlar[DOUBLEPOST=1418411347][/DOUBLEPOST]
O değilde haritanın neredeyse yarısından çoğu ç(ALINTI) .s
Alıntı :D Tamam Abi Kanıtını Göster Kabullenelim...

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Öyle Seyler Aklıma Geldi Aslında Ama Bakalım Seçeriz Birini[DOUBLEPOST=1418411317,1418411160][/DOUBLEPOST]
Bende Haritalar Yapıp Satıyorum Pek Tanınmasamda İyi Projeler Yapıyorum Onu Bunu Geçelim Bana Güzel Dağ Nasıl Yaparım Ögret Göstereyim Kendimi :) Bu Map 1.5.2 Sunucuya Yapılıyor O Yüzden Bu Kadar Olcak :) İyi Akşamlar[DOUBLEPOST=1418411347][/DOUBLEPOST]
smooth kullan ^^

SonGünMC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sizin Bakış Açınız Bu Türklerden İyi Biri Çıkınca Hemen Alıntı Yeni İyilere Katlanamıyorsunuz Hep Zirvede Olmak İstiyorsunuz Yenilere Yer Açmıyor Öncelik Tanımıyorsunuz....[DOUBLEPOST=1418411431][/DOUBLEPOST]
Örnek alınmayacak adamı örnek almışın, ne diyelim geçmiş olsun.
Herkezin Düşüncesi Kendine Bu Benim Tarzım Benim Yaşamım Ben Ne Dersem O ![DOUBLEPOST=1418411505][/DOUBLEPOST]
hivemc arıları op*
biome yap (doğal bi alan park falanda olaiblir ortaya şık bir havuz etrafına banklar vb,şu an yaptığım bi yapıdan resim veriyim ona benzer bi ağaç koy yada)

buda ağacı aldığım mapın linki ;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Evet Arıları Aldım Ama Çok Hoş :) Ağaç Aramıstım Ama Bu Kadar İyisi Wowowow .D bu iş oldu teşekkürler..

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Sizin Bakış Açınız Bu Türklerden İyi Biri Çıkınca Hemen Alıntı Yeni İyilere Katlanamıyorsunuz Hep Zirvede Olmak İstiyorsunuz Yenilere Yer Açmıyor Öncelik Tanımıyorsunuz....[DOUBLEPOST=1418411431][/DOUBLEPOST]
Herkezin Düşüncesi Kendine Bu Benim Tarzım Benim Yaşamım Ben Ne Dersem O !
Dostum 1. si biraz sakinleş, konuyu paylaştıktan sonra çeşitli iftiralar, iddialar atılır bu gayet normal.
2. si dağ yapmak senin yaratıcılığına kalmış bir şey bunu ben gösterirsem sen benim yaratıcılığımı fikirlerimi çalmış olursun. En basiti replace komutu ile farklı bloklar bile kullanabilirsin ki smooth at o komutu illa ki biliyorsundur. Neyse :)