Yardım Lazım Bi bakarmısınız

NarumiChIan

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Şimdi Ben serverimde Bosstan cd düşürtürücem Ve Cdeye Sağ tıklayınca bir şey açılacak adam orda istediği itemi seçip alıca mesala p6 don sonra o cd adamın elinden gidicek bunu nasıl yaparım Plugin arşivime koymak istiyorumda

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Epicboss Plugin ile İtem yaparsin Hangi plugin bilmiyorum bu konulari :D EpicBoss Plugini yaptığın cdyi eklerisin boss yapabilirsin harelde ben fazla bir şey bilmiyom.
@KadirBerk , @Schaffer79 sor.

RyanMich

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Skripte gerek yok 2 plugini beraber kullanacaksin
1-) EpicBoos'u kullanarak bosunu ve dusen itemleri ayarlaya bilirisin Itemlere CD'yi ekle.
2-) Warpchest pluginini CD'ye ayarlayin Boylelikle CD elinizdeyken sagtiklarsaniz chest acilir.
3-) Warpchest plugininden menu ayarlayip itemleri ekleyin ve fiyatlarida 0 yapin.
3-) Menunun ismini userlerin tahmin edemeyecegi birsey yapin ve permlerinide verin yoksa userler bug yaparak sinirsiz item ala bilirler...

Not: Fazla ayrintili anlatamadim cunku detaylarini bilmiyorum ama pluginleri tektek arastirarak detaylari orenebilirsin.
Burda kilit nokta WarpChest'te

NarumiChIan

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Skripte gerek yok 2 plugini beraber kullanacaksin
1-) EpicBoos'u kullanarak bosunu ve dusen itemleri ayarlaya bilirisin Itemlere CD'yi ekle.
2-) Warpchest pluginini CD'ye ayarlayin Boylelikle CD elinizdeyken sagtiklarsaniz chest acilir.
3-) Warpchest plugininden menu ayarlayip itemleri ekleyin ve fiyatlarida 0 yapin.
3-) Menunun ismini userlerin tahmin edemeyecegi birsey yapin ve permlerinide verin yoksa userler bug yaparak sinirsiz item ala bilirler...

Not: Fazla ayrintili anlatamadim cunku detaylarini bilmiyorum ama pluginleri tektek arastirarak detaylari orenebilirsin.
Burda kilit nokta WarpChest'te
peki kardeşim Adam içinden alınca elindeki cd kaybolıcakmı ? anlatımın için teşekkürler bu arada

RyanMich

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
peki kardeşim Adam içinden alınca elindeki cd kaybolıcakmı ? anlatımın için teşekkürler bu arada
Onuda ayarlaya biliyorsun ben onceden kullandigim icin unuttum malesef istersen kayboluyor biraz arastir k.bakma unuttum...[DOUBLEPOST=1407595751,1407595693][/DOUBLEPOST]Ha bu arada CD'yi userler baska biyerden bulmamali yoksa her CD yapan 1 item alir...[DOUBLEPOST=1407596263][/DOUBLEPOST]Tek aklimda kalan busekilde oyuncular listeden istedigini bedava alabilir... Tabi CD ile;
Oyuncuya item verir (sectigi itemi):
and in items.yml:

enchanted-sword
ID: item id
ENCHANTMENT: istedigin buyuleri ekleye bilirsin enc olmasin diosan bu satiri silebilirsin
NAME: 'Ismini yazabilirsin'
LORE:
- 'X degeri'
- 'Y degeri'

Oyuncuya Paraverir: 'givemoney: paradegeri ornek:100.0'

CD ile menu acma:
open-with-itemden:
item-id: cd kodu
data-value: 0
right-click: true
left-click: false

Kordinat sistemi:
[DOUBLEPOST=1407597165][/DOUBLEPOST]Baska Sorun varsa once bi suraya bak anlamazsan sor:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:

NarumiChIan

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Onuda ayarlaya biliyorsun ben onceden kullandigim icin unuttum malesef istersen kayboluyor biraz arastir k.bakma unuttum...[DOUBLEPOST=1407595751,1407595693][/DOUBLEPOST]Ha bu arada CD'yi userler baska biyerden bulmamali yoksa her CD yapan 1 item alir...[DOUBLEPOST=1407596263][/DOUBLEPOST]Tek aklimda kalan busekilde oyuncular listeden istedigini bedava alabilir... Tabi CD ile;
Oyuncuya item verir (sectigi itemi):
and in items.yml:

enchanted-sword
ID: item id
ENCHANTMENT: istedigin buyuleri ekleye bilirsin enc olmasin diosan bu satiri silebilirsin
NAME: 'Ismini yazabilirsin'
LORE:
- 'X degeri'
- 'Y degeri'

Oyuncuya Paraverir: 'givemoney: paradegeri ornek:100.0'

CD ile menu acma:
open-with-itemden:
item-id: cd kodu
data-value: 0
right-click: true
left-click: false

Kordinat sistemi:
[DOUBLEPOST=1407597165][/DOUBLEPOST]Baska Sorun varsa once bi suraya bak anlamazsan sor:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
tamam teşşekürler