Yardım Lazım Oplukla & Pligunlerle Uğraşan Biri Lazım

Joker31_FuckYouPvP

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
ARKADAŞLAR YARDIM LAZIM SERVER AÇTIM 1.5.2 VERSİYON DAHA ÖNCE KONU AÇTIM KÜFÜR İÇERİKLİYDİ O YÜZDEN HERKEZDEN ÖZÜR DİLERİM . ARKADAŞLAR BEN BİR KAÇ YARDIMA İHTİYACIM VAR LÜTFEN VAKTİMİ ÇALMAYIN BİLEN YARDIM ETMEK İSTEYEN SÜREKLİ OP OLMAK İSTEYEN BİRİSİ VARSA YARDIM EDCEKSE MÜSAİTSE SKYPEMİ VERİYİM SKYPE = facebook:mikailkartal123 BUDA FACEBOOK ADRESİM
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Joker31_FuckYouPvP

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
https://forum.gamer.com.tr/kurallar/
Kuralları okuduktan sonra bu konuyu dikkate alıcam. Büyük harf kullanımı(%50den fazla ise) yasaktır.
of be kardeşim ozaman yap görevini düzelt konuyu ben söyliyim

https://forum.gamer.com.tr/kurallar/
Kuralları okuduktan sonra bu konuyu dikkate alıcam. Büyük harf kullanımı(%50den fazla ise) yasaktır.
bu forumda ne iş yapıyonuz anlamadım ki be kardeşim

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
"kendini moderatör gibi tanıtmak" da yasaktır ama ?
Doğrudur yasak, öyle düşünüyorsan raporla lütfen.
"Kuralları okuduktan sonra bu konuyu dikkate alıcam." dan kastım konuda kural ihlali yapılmadığı taktirde konuyu dikkate alıp yardım edebilirim maksadındadır.
of be kardeşim ozaman yap görevini düzelt konuyu ben söyliyim

bu forumda ne iş yapıyonuz anlamadım ki be kardeşim
Bende bi türlü sizin gibileri anlamadım, bu forumdan yardım alıyorsunuz. Sizden ne para nede başka bir şey talep etmiyorlar, sadece kurallara uymanız isteniyor.
Siz 2 satır yazıyı okumadan konu acmaya dalarsanız bende her seferinde mini-modluk görevimi uygularım.

SteveKafası

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Doğrudur yasak, öyle düşünüyorsan raporla lütfen.
"Kuralları okuduktan sonra bu konuyu dikkate alıcam." dan kastım konuda kural ihlali yapılmadığı taktirde konuyu dikkate alıp yardım edebilirim maksadındadır.

Bende bi türlü sizin gibileri anlamadım, bu forumdan yardım alıyorsunuz. Sizden ne para nede başka bir şey talep etmiyorlar, sadece kurallara uymanız isteniyor.
Siz 2 satır yazıyı okumadan konu acmaya dalarsanız bende her seferinde mini-modluk görevimi uygularım.
beyefendi, o zaman düzgün konuşmalısın. direk yasaktır. diyorsun uyarı verirmiş gibi misal "sen çıkışa gel olum kafana ban atcam" demek gibi oluyor. kusura bakma.