Yardım Lazım

Minesonic

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Su an giç bir sorun yok. Sadece plugin.yml ye yanluş bilgi giriyorsun. Plugin.yml dosyasında main yerine yazacağın konum pluginin ana class ının konumu olmalıdır. Senin main classın Test.java. Konumu da org.bukkit.plugin. Yani oraya yazman gereken şey şu olacak
Kod:
main: org.bukkit.plugin.Test.Test

Yani package ismini filan değiştirmene gerek yok.

KilllerDragons

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Su an giç bir sorun yok. Sadece plugin.yml ye yanluş bilgi giriyorsun. Plugin.yml dosyasında main yerine yazacağın konum pluginin ana class ının konumu olmalıdır. Senin main classın Test.java. Konumu da org.bukkit.plugin. Yani oraya yazman gereken şey şu olacak
Kod:

onu yaptım olmadı

BySnowman

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kod:

Hayır gerek var. CraftBukkit'in org.bukkit'i ile çakıştığı için plugini algılayamıyor.

KilllerDragons

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çlaıştı :)))))))))))))

Oh be sonunda devam edebilirim videolardakilerini uygulamaya :)) Yardım eden ve etmeye çalışan herkese teşekkürler

AtaAksoyy

Marangoz
En iyi cevaplar
0
main: org.bukkit.plugin.Test.Test.java olarak dener misin ?
Ya sen package yerini com.org.killerdragons yap class ismini de Ana yap sonra plugin.yml ye main: com.org.killerdragons.Ana yaz eğer dediklerimi doğru yaparsan sorun kalmayacaktır!
EDİT: Zaten çözülmüş görmemiştim BAŞARILAR DİLERİM :D

KilllerDragons

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Saol :) bakarmısınız command nasıl ekliycem

Algılamıyorda komutlarımı yazıdığımdan eminim sanırım command eklemediğimden ekkleyince başka şeyler çıkıyor.
Çözdüm atanın payulaştığı main uyguladım çözüldü

BySnowman

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Saol :) bakarmısınız command nasıl ekliycem
Buyur sana bir örnek:
PHP:
    public boolean onCommand(CommandSender sender, Command cmd, String string, String[] args) {
        if (cmd.getName().equalsIgnoreCase("komutadi")) {
//Olaylar
}
return false;
}

Sonra plugin.yml
Kod:
name: Test
main: MainYolu
version: 1.0

commands:
  komutadi:

plugin.yml'deki komutadi:'ndan önce 2 tane boşluk var.